Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 20.03.2016.
00:30
Vestionline, klanrur.rs A

HoTS: stižu Dehaka i nova mapa

Blizzard nas je vrlo prijatno iznenadio jer je objavio čak dva noviteta za svoj ”hero brawler” – rade na novoj mapi, a igra će dobiti i novog heroja.

Blizzard

Pedeseti jubilarni HoTS heroj dolazi iz Starcraft tabora i to sa Zergovske strane. Dehaka će biti warrior koji neće moći da zajaše nijedno od prevoznih sredstava već će se zakopavati ka bilo kom žbunu na mapi. Poput drugih heroja koji nemaju mount već neku specijalnu sposobnost, Dehaka će morati da čeka određeno vreme (40 sekundi) između dva korišćenja ovog poteza. Kako bi duže preživljavao na bojnom polju, Dehaka skuplja Essence. Ubijanjem heroja dobija 10, a miniona 2, sve do ukupno 50 komada. Aktiviranjem na D troši sav sakupljeni Essence kako bi se tokom narednih 5 sekundi zalečio.

Da pređemo na magije. Q je rezervisano za Drag, skillshot koji prvog pogođenog protivnika povređuje i povlači da Dehaki narednih 1.75 sekundi. W magija je Dark Swarm, kojom Dehaka privremeno može da prolazi kroz neprijateljske jedinice i heroje i time im nanosi štetu. Ova magija može da se aktivira tokom Drag i Burrow. Na E je još jedno zakopavanje, ali ovim ne cilja nijedan brush već ostaje na mestu i dobija neranjivost naredne dve sekunde. Prva Heroic magija je još jedan skillshot koji pogađa za 30% zdravlja i istovremeni deli silence, slow i smanjuje pogled na akciju pogođenom igraču. Druga Heroic magija je štit – 5 sekundi nakon aktiviranja, 60% primljene štete se Dehaki vraća kao health.

Za Dehaku još nije otkriveno kada će biti ubačen u igri, a ne treba zaboraviti da ćemo od aprila moći da zaigramo i kao Tracer iz Overwatch.

Lost Cavern mapa će okrenuti poznati gameplay naglavačke. Ima samo jedan prolaz i nema nikakve zadatke sem da sravnite protivničku bazu sa zemljom. Sem toga, na ovoj mapi vam neće raditi hearthstone za povratak do baze, a ni baza vam neće lečiti heroja. Dakle, nešto kao Howling Abyss mapa u League of Legends, samo što ćete ovde birati heroja umesto da dobijete nasumično odabranog (ARAM).

Razlog za dodavanje ove mape je isti kao svojevremeno za Howling Abyss – igrači su na već postojećim mapama pokušavali da igraju ovakve jednolinijske mečeve na postojećim mapama, pa je Blizzard odlučio da toj publici da odgovarajuće bojno polje. Oni napominju i da je ova mapa zamišljena kao sandbox gde možete eksperimentisati sa neobičnim talent buildovima i kombinacijama heroja. Nešto kao test mapa, samo veća i sa živim protivnicima.

Lost Cavern mapa će imati naravno žbunje i orbove za regeneraciju zdravlja, ali će biti dostupna samo kao Custom game jer ipak jako odskače od ostalih mapa u igri. Kao ni za Dehaku, Blizzard nije otkrio kada ćemo zaigrati novu mapu.

Opširnije na www.klanrur.rs

POVEZANE VESTI

NAUKA I TEHNOLOGIJA DOOM beta – prvi utisci
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online