Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 16.03.2016.
00:30
Vestionline, www.klanrur.rs A

Hearthstone patch 4.2 je live!

Najnoviji Hearthstone patch 4.2 je upravo stigao na naše battle.net klijente! Težak oko 1,4 gigabajta, ovaj patch nam donosi puno toga novog i priprema teren za dolazak buduće podele na formate (Standard i Wild), ali i nove ekspanzije, Whispers of the Old Gods, koja nam stiže krajem aprila.

Blizzard

 

Patch je pripremio korisnički interfejs za podelu na Wild/Standard, koji sada možemo videti kada uđemo u ranked play, ali još uvek ne možemo da prelazimo iz jednog formata u drugi, jer će formati stići kada i nova ekspanzija. Tu je i verovatno najduže iščekivana novina ikada u Hearthsotneu – konačno možemo da koristimo svih 18 deck slotova za pravljenje naših špilova, umesto dosadašnjih Basic deckova, tehnologija je konačno tu!(internet meme po ovom pitanju)

Tu je i Lady Liadrin, novi Hero portret za klasu Paladin, prvi posle Medivha, Magnija i Alerije. Za razliku od pomenute trojke, Lady Liadrin neće biti dostupna kroz kupovinu za pravi novac, već će biti deo “nadolazeće World of WarCraft promocije”, verovatno putem preorderovanja nove WoW ekspanzije Legion.

Stigli su i Deck Recipes, o kojima smo takođe pričali pre par dana, koji vam prilikom pravljenja novog decka nude par unapred pripremljenih basic ili tematskih deckova, automatski prilikom ulaska u New Deck. Naravno, možete i sami praviti deck kao i do sada, klikom na Custom Deck karticu.

Ispravljen je bug sa Enrage minionima, kojima osobina nije radila kako treba ukoliko bi im se Attack/Health promenio nakon Enragea. Ispravljeno je još “gomila vizuelnih, zvučnih i UI problema”. Dodate su napredne opcije u search bar u Collection Manageru, i generalno je celokupan UI tog dela unapređen i sređen.

U shopu, kod Goblins vs Gnomes packova i Curse of Naxxramas avanture, stoji obaveštenje da uskoro napuštaju Shop, i da više nećete biti u mogućnosti da ih pazarite, sa linkom koji vodi ka daljem objašnjenju toga. Dodate su u igru i 3 pozadine: Hogger (ranked nagrada za mesec mart), Overwatch (promo nagrada za one koji naruče Overwatch: Origins Edition) i Eyes of C’Thun (promo nagrada za one koji preorderuju 50 WotOG card packova).

Sa patchom je stigla još jedna opcija koju su najavili, od sada možete da pretvorite u dust SVE karte iz bilo kojih avantura! Prava prilika za one koji imaju malo dusta da se otarase legendarnih karata koje ne koriste iz ovih avantura, ali vas upozoravamo da jednom kada to uradite, više nećete moći da ih dobijete igranjem avantura, već ćete morati opet da ih kraftujete. Verujemo da kolekcionari neće ove karte pretvoriti u dust, ali da će f2p igračima ovo jako značiti.

Opoširnije o ovoj vesti na www.klanrur.rs

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online