Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 15.03.2016.
00:30
Vestionline, www.klanrur.rs A

Echo Fox obara rekorde!

Osma nedelja NA LCS-a je u toku i sa sobom donosi mnoga iznenađenja, a mi vam, kao i uvek, izdvajamo najzanimljivije detalje u slučaju da ste propustili dan kada je publika poludela. Pošto kažu da je najbolje ostaviti najslađe za kraj, iz tog razloga želimo da vas do same završnice držimo u neizvesnosti (ne zamerite, nećemo vas razočarati). Pa da počnemo.

Riot Games

Prvi meč prvog dana NA LCS-a je otovorio osmu nedelju sa praskom. Partija između timova Renegades i Cloud9 trajala je 59 minuta i sve vreme smo verovali da će moćni pasti. I eto greške! Naravno, Cloud9 je odbranio svoju poziciju i nakon 49 minuta dominacije Renegadesa, momci iz C9 su napravili preokret i osvojili meč. Žao nam je što smo posumnjali u vas, naučili smo lekciju.

Sledeća tri meča su se relativno brzo završila. Immortals je od samog starta dobijao NRG Esports i zaslužno drže prvo mesto na rang listi sa 14 pobeda i jednim gubitkom, dok su momci iz CLG-a imali izuzetno dobru startnu poziciju u meču protiv Liquida. Nažalost, nije im se dalo i Liquid je trijumfovao. Da li je neophodno napomenuti TSM? Naravno da jeste! I ako je Team Impulse vodio u svakom smislu, nakon uzetog barona, TSM je odbranio svoje ime i ugrabio pobedu. Trenutno su na četvrtom mestu na rang listi, odmah ispod njihovog rivala – Counter Logic Gaming tima.

I evo obećanog finala! Meč koji je oborio nekoliko rekorda, držao nas predugo u neizvesnosti i naterao publiku da vrišti poput dvanaestogodišnjakinja kada vide Brad Pitta (ili Ryan Goslinga, težak je to izbor). Meč koji je trajao preko sat vremena, u kome su uzeta 4 barona i 9 zmajeva i u kome je prva srednja kula ponosno stajala do 60. minuta! Kako kažu, u profesionalnoj ligi to je nešto što se zaista retko dešava. Da li su momci iz Echo Foxa naprosto zaboravili na nju – ne znamo, ali je njeno vreme života ušlo u našu knjigu rekorda.

Čime su nas još šokirali timovi Echo Fox i Dignitas? Sve do 52. minuta partije nijedna strana nije uzela NIJEDAN kill. Taktika? Proračun? Ili koincidencija? Bojimo se da će to ipak ostati misterija. Ali, kada je Echo Fox napokon odneo prvi kill, pogodili ste, nastalo je opšte ludilo. Publika je skandirala ime Fox-a i bodrila ih sve do kraja. Ali, čije ime se najjače čulo? Ime Henrik “Froggen” Hansena. Dečko koji je oborio prošlogodišnji svetski rekord u sakupljanju kripova. Na kraju meča imao je neverovatnih 764 cs-a! Iako je, kako kaže, želeo da dođe do broja 1000, za nas je i ovo broj od kojeg boli glava.

Uprkos tome što su momci iz Dignitasa zaista vodili do dva minuta pre kraja meča posedujući 4 barona, 7 zmajeva, 10 uništenih kula i rezultat 16:8 – u poslednjem momentu Fox je preuzeo stvari u svoje ruke i time nama dao završnicu o kojoj će se dugo pričati.

I to bi bilo to! Statistiku i više detalja pogledajte ovde, a pred nama je još jedan dan NA LCS-a i mi vas, svakako, ni tad nećemo izneveriti.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online