Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 07.11.2015.
04:30
Telegraf A

Uz ovu aplikaciju plaćajte vožnju duplo manje nego u taksiju

Prevoz u Beogradu je i dalje veliki problem. Vožnja autobusima nije uvek tačna i praktična, a taksiji su često preskupi. Međutim, prošlog leta je Beograd doživeo pravu revoluciju kada je urbani transport u pitanju, jer je lansiran servis Car:Go koji omogućava naručivanje vozila i plaćanje vožnje (koja je do 50 odsto jeftinija od taksija) putem pametnog telefona.

youtube.com/Car Go Anywhere
Samo odaberete lokaciju i naručite vozilo

Aplikacija Car:Go se jednostavno i brzo instalira na telefon i u samo nekoliko klikova korisnik može da naruči vožnju, koja je od 30 do 50 odsto jeftinija u odnosu na taksi vožnju. Još jedna od prednosti je ta što ćete odmah videti koliko ćete platiti vožnju i to bez keša, direktno s vašeg računa, što ovu uslugu čini jedinstvenom i pouzdanom.

Car:Go aplikacija je zapravo srpska verzija popularnog Ubera koji već uveliko funkcioniše u Americi i drugim zapadnim zemljama.

Car:Go kredit možete uplatiti putem Paypal-a (platne kartice), Telenor banke, a od nedavno i putem MTS mobilne telefonije.

– Često smo se pitali “Kako bi to bilo kada nikom ne bi bilo potrebno sopstveno vozilo?” Kako bi to bilo kada bi transport ljudi po gradu postao jednostavan poput jednog klika na mobilnom? Previše si zauzet poslom, celog dana juriš s jednog sastanka na drugi, izlazi ti se s društvom ili samo žuriš da stigneš do drugog kraja grada, ali taksi je previše skup. Zato smo razvili aplikaciju Car:Go – rekli su nam Vuk Guberinić i Marko Vučić, osnivači prve srpske start-up kompanije u sektoru urbanog prevoza.

Pokretanjem Car:Go aplikacije, korisnik ima mogućnost da na početnom ekranu vidi mapu grada sa dostupnim vozilima, zatim opciju da izabere tip vozila kao i da pristupi svom profilu.
U okviru svog profila korisnik može da vidi  stanje na svom računu kao i opciju da dopuni svoj kredit odabirom opcije “ADD CREDIT”. Odabirom ove opcije korisniku se na ekranu prikazuju više različitih načina plaćanja. Klikom na TELEKOM SRBIJA, korisniku se prikazuje forma na kojoj može da izabere sumu za dopunu od 500, 1.000 ili 2.000 dinara.

Od sada je ovaj način plaćanja dostupan na Android uređajima, a uskoro će biti i na iOS-u. Odabirom željene sume korisniku se na ekranu pojavljuje poruka i šalje e-mail o uspešno obavljenoj dopuni kredita.

Saradnja s kompanijom Telekom Srbija je rezultat samo dela napora koje Car:Go ulaže u razvijanje novih načina plaćanja i prilagođavanja usluge korisnicima. Upravo ova unapređenja predstavljala su ozbiljan izazov u Car:Go-u čiji je ubrzan rast uspešno ispraćen rastom menadžmenta i prilagođavanjem novim kompetitivnim uslovima tržišta koje se u Srbiji brzo razvija, prirodno zahtevajući promene i u zakonskoj regulativi koje će omogućiti još veći rast i dinamičnije poslovanje.

Pored prilagođavanja novim uslovima na tržištu, Car:Go u planu ima da naredne godine u svoj vozni park uvede i električni automobile koji su ekonomičniji i bolji po životnu sredinu. Takođe, srpski Uber u ponudi ima i elitna vozila za ekskluzivne prilike, a za poslovne klijente na raspolaganju je vožnja bez pečata, potpisa, slipova, bonova i vaučera.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online