Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 09.07.2013.
12:09
Sponzorisani tekst A

Httpool: Oglasite se prvi preko Skajpa u Srbiji

Kompanija Httpool od 09. jula ekskluzivno nudi oglašavanje na Skajpu, čime će pomoći brendovima da iskoriste rastuću popularnost ove platforme u Srbiji.

Kompanija Httpool: Oglašavajte se preko Skajpa
 

Skajp mesečno ima više od 300 miliona aktivnih korisnika u 66 zemalja širom sveta. Korisnici vole Skajp jer omogućava besplatno slanje poruka (instant messaging), audio i video pozive i razmenu datoteka. Njegovi najčešći korisnici su obrazovani ljudi između 25 i 55 godina, koji komuniciraju sa članovima porodice, prijateljima, ili poslovnim partnerima.

O Httpoolu

Kompanija Httpool prisutna je u Srbiji od 2005. godine, Httpool je danas pozicioniran kao vodeća “cross-channel” oglašivačka mreža sa najvećim iskustvom na ovom tržištu i prisustvom u 18 zemalja centralno-istočne Evrope i Azije. Shodno prirodi ove industrije, Httpool ide u korak sa najnovijim globalnim trendovima u oglašavanju, uvodeći ih na srpsko tržište dinamikom koju diktira stepen razvijenosti lokalne internet zajednice.

“Mi u Skajp verujemo u značaj stvarnih i čvrstih odnosa sa porodicom i prijateljima. Skajp svakodnevno zbližava ljude, bez obzira u kojoj zemlji žive. Sa novim tržištima koje lansiramo u centralnoj i istočnoj Evropi, radujemo se što ćemo imati još brendova širom sveta koji će sponzorisati najvažnije životne veze”, kaže Lovina McMurchy, generalni menadžer Skajp Advertising-a.

Oglasni prostor na Skajpu domaćim brendovima omogućava novi vid komunikacije sa korisnicima Skajp usluga. Postoji mogućnost postavljanja oglasa na naslovnu stranu Skype-a, i takozvani "Conversation Ad", premijum oglas koji se prikazuje tokom telefonskog poziva. Ova vrsta oglasa omogućava brendovima da postanu deo konverzacije između dvoje ljudi, koja posebno dobija na značaju imajući u vidu da više od polovine razgovora preko Skajpa a traje 30 i više minuta.

Zakup oglasnog prostora na Skajp platformi ekskluzivno za Srbiju nudi kompanija Httpool. To je još jedan u nizu inovativnih proizvoda koje je Httpool premijerno plasirao na srpskom tržištu.

“Inovativni pristup je nešto što će omogućiti oglašivačima da se približe publici u pravo vreme, sa pravom informacijom i to kada donose odluke sa ljudima kojima najviše veruju”, kaže Rade Tričković, direktor Httpoola.

Vrednost tržišta internet oglašavanja u Srbiji konstantno raste. Prema zvaničnom izveštaju o potrošnji na digitalno i interaktivno oglašavanje - Adex 2012, koji je objavio i IAB Srbija, ukupna vrednost tržišta u Srbiji u 2012. godini procenjena je na 14,32 miliona evra, što predstavlja porast od 17,29% u odnosu na 2011. Stopa rasta domaćeg tržišta internet oglašavanja je iznad evropskog proseka (11,5%).

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online