Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 01.07.2013.
08:00
tportal, Vestionline A

Aplikacije za bezbrižno letovanje

Baš kao što pakujete kofere za letovanje, tako "spakujte" i svoj pametni telefon - ubacite u njega sve aplikacije koje bi vam mogle zatrebati!

Ubacite u svoj pametni telefon sve aplikacije koje bi vam mogle zatrebati
 

TripAdvisor (Android, iOS, Windows Phone)

Ako još niste u potpunosti sigurni gde biste proveli svoj godišnji odmor, isprobajte TripAdvisor. Osim što možete da pregledate brojne hotele i restorane širom sveta i pročitati korisničke recenzije, koristeći mogućnost 'Near Me Now' možete pronaći i savete što raditi i koje zanimljive lokacije obići u blizini. 

Airbnb (iOS i Android)

Airbnb omogućava da pregledate hiljade prenoćišta (bed and breakfast) širom sveta. Osim samog pregledavanja, možete direktno iz aplikacije rezervirati smeštaj i dobiti detaljna uputstva kako doći do odabranog smeštaja. Iako je aplikacija napravljena samo za iOS i Android, Airbnb-u se može pristupiti i s drugih mobilnih platformi koristeći njihovu mobilnu stranicu.

Feel Adriatic (Android) - za turiste u Hrvatskoj

Aplikacija je dizajnirana za turiste u Hrvatskoj. Sadrži mnogo informacija o noćnom životu, zdravstvenim uslugama, taksijima, hrani, kulturi, smeštaju i događanjima. Feel Adriatic pokriva gradove na obali, ali i Zagreb, Osijek, Varaždin i Čakovec.

Oživi me (Android) i CPR PRO (iOS)

Aplikacije koje uče korisnika kako šta da rade i kako da spasu nekome život u slučaju infarkta. Uz mogućnost direktnog zvanja Hitne pomoći iz aplikacija, nude se grafička i video uputstva kako početi oživljavanje. "Oživi me" je besplatna i nešto jednostavnija aplikacija dok je za CPR PRO potrebno izdvojiti 1,99 dolara.

Easy Language (Android) i iHandy Translator (iOS)

I Easy Language i iHandy Translator podržavaju prevod pojedinih fraza i rečenica s različitih jezika na onaj koji je vama poznat. Osim što će vam ispisati prevod, možete i čuti kako određena reč odnosno rečenica zvuči.

Zanimljivo:

Uz ovu aplikaciju, znaćete svuda da naručite pivo!

Easy Currency (Android) i XE Currency (iOS)

Obe aplikacije su besplatne za korišćenje, podržavaju rad bez veze na internet, a istovremeno možete da preračunavate u nekoliko različitih valuta. Izvan evrozone, ove aplikacije će olakšati kontrolu troškova.

I naravno Viber (iOS i Android)!

Kako najjeftinije biti u kontaktu s prijateljima koji su ostali kod kuće ili sa onima koje ste upoznali na letovanju? Uz pomoć Vibera! Ova aplikacija koristi Wi-Fi kako bi razmenjivala tekstualne poruke ili glasovne pozive između korisnika, a istovremeno ne troši previše baterije. Dodatan plus - poziv je besplatan bez obzira na to da li zovete nekoga u Srbiji ili negde u svetu!

POVEZANE VESTI

NAUKA I TEHNOLOGIJA Aplikacija protiv komaraca?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online