Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 28.03.2013.
17:19
Sponzorisani tekst A

Kvantitet ili kvalitet, pitanje je sad!

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd (Board of European Students of Technology) ovog proleća po 10. put organizuje međunarodni stručni seminar koji će se baviti temom upravljanja kvalitetom i industrijskim menadžment sistemima, pod nazivom "Quantity or quality, that is the question?". Seminar će se održati od 11. do 21. aprila na Fakultetu organizacionih nauka, Tehnološko-metalurškom fakultetu i Mašinskom fakultetu u Beogradu.

Ove godine BEST je izabrao temu integrisanih menadžment sistema kao najosetljiviju iz oblasti savremenog poslovanja kompanija
 

Prilikom učešča na ovom seminaru 22 studenta sa 15 evropskih univerziteta zajedno sa svojim kolegama iz Beograda, biće u prilici da saznaju na koji način se mogu poboljšati kvalitet, vitalnost i bezbednost preduzeća, ali i kako smanjiti rizici. Takođe, evropski studenti će imati priliku da se upoznaju sa radom najuspešnijih kompanija u Srbiji. BEST kao jedna od vodećih organizacija koja širom Evrope stimuliše saradnju univerziteta, kompanija i studenata, želi da kroz ovakve događaje intenzivira razmenu znanja i kulturnih vrednosti mladih čitave Evrope.


Ove godine, prepoznavši interese studenata i potrebe privrede, BEST je izabrao temu integrisanih menadžment sistema kao najosetljiviju iz oblasti savremenog poslovanja kompanija. Na ovaj način Udruženje želi da pruži studentima produbljivanje znanja iz ove oblasti ali i njegovu primenu, kako u periodu svog akademskog života, tako i periodu kasnijeg, profesionalnog.


BEST Beograd omogućava kako domaćim, tako i inostranim studentima koji dolaze da se usavršavaju u Srbiji, razmenjujući iskustva i znanja, da steknu širi uvid u metode rada koje se sprovode na drugim fakultetima. Osnovni ciljevi seminara su:


* pružanje temeljnog znanja putem predavanja eminentnih profesora Univerziteta u Beogradu, ali i vrhunskih stručnjaka iz kompanija sa kojima će studenti sarađivati;


* praktičan rad kroz raznovrsne radionice, ali i primena stečenog znanja kroz posete institutima, fabrikama, muzejima i samim kompanijama;


* ostvarivanje novih kontakata i poznanstava kroz timski rad na zajedničkom projektu;


* upoznavanje kulture, običaja i načina života u Beogradu i Srbiji;


* dobijanje sertifikata na osnovu testa provere stečenog znanja na kraju seminara od strane profesora i stručnjaka iz kompanija;


* sticanje ESPB bodova, koji su priznati na većini evropskih univerziteta.


Generalni pokrovitelj projekta je kompanija Holcim, dok su edukativni partneri SGS, najveća svetska organizacija za kontrolu, ispitivanje, monitoring i sertifikaciju, Institut za standardizaciju Srbije, kao i ERSTE banka.
Projekat je podržan od strane Univerziteta u Beogradu i Grada Beograda.


Za više informacija o seminaru posetite internet prezentaciju www.spc2013.best.rs, kao i zvaničan sajt BEST-a: www.best.rs.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online