Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 06.10.2010.
11:26
Vestionline A

Šta se ove jeseni nosi?

Pitate se šta danas da obučete? Kad idemo u šoping sve se trudimo da nađemo nešto moderno, nešto što "liči na nas“, a ipak pristupačno. Bilo da imate "otkačen“ stil ili ste više klasičan tip i kupujete samo one stvari koje možete da nosite uvek - jesen je stigla i treba obnoviti garderobu...

Pogledajte zato savete onih koji diktiraju svetsku modu i pronađite nešto za sebe. Budite moderni i uvek svoji...

Šorc i duge čarpe: Nema zime 

1. Šorc - Izvadite iz ormara kratke šorceve. Ako ste mislili da je šorc koji imate prekratak - nije, jer u modi su još kraći! Naravno, kratak šorc se savetuje damama koje imaju figuru za takvo parče krpice na sebi. Ukoliko niste tip za prekratke šorciće uvek možete obući klasičnu letnju kombinaciju, kakvu nam nudi Quelle i to uz 40% popusta i izgledati sjajno!

2. Duge čarape - Malo Panka je i dalje u modi! Recimo - čarape iznad kolena. Pokažite samo nekoliko centimetara svojih golih noga do suknjice... I probudite maštu okoline! Takođe, savetujemo i neke od klasičnih krpica koje su uvek u modi iz ponude koju možete proveriti ovde!

3. Suknje sa šlicem - Izvadite svoje davno spakovane suknje sa visokim izrezom napred. Izbacite noge i pokažite šta je seksi, a ipak odmereno! Suknje od lepršavih materijala koje se zavodljivo uvijaju oko nogu, sa izrezom dubokim gotovo do vrha butine... To je suknja koja otkriva dosta, ali ne previše - i mami poglede...

4. Kombinezoni - Kombinezon je onaj čudan odevni predmet kod kog su gornji deo i nogavice spojeni, a koji se ponekad može videti u filmovima iz 70-tih ili eventualno na dnu maminog ili tetkinog ormara. Sada je u modi varijacija na temu istih ili sličnih stvari. Bićete IN ako jednostavno uzmete jedan od tih starih kombinezona, odsečete im nogavice i napravite šorc ili razdvojite gornji od donjeg dela, porubite ga i napravite top.

5. Šarene pantalone - Bez obzira da li su uz nogu ili lepršave, od debljeg ili tanjeg materijala, ove jeseni su pantalone sa dezenom apsolutni hit! Ako ste tip osobe koji ne voli suviše boja na istom komadu garderobe preporučujemo Vam super Quelle ponudu ženskih pantalona, i to po neverovatno niskim cenama!

6. Providno - Kao i prošle godine, i ove sezone su u modi providne stvari! Od haljina do tunika. Ne mora samo usko da bude seksi. Da li ste ikada probale da zavedete nekoga samo jednom providnom stvarčicom prebačenom preko sebe? Obucite se u providno i pustite neka sloboda leprša oko Vas! Quelle je za Vas pripremio sjajne lepršave tunike, veselih boja

7. Dečko look - Ponovo su u modi sakoi i blejzeri. Poruka modnih kreatora je izgledajte kao dečko, a ipak budite ženstvene. Preporučujemo Vam Quelle dečački izgled! 

Uživajte u ležernoj modi! Obucite se moderno i kvalitetno, a povoljno u Quelle-u uz čak 40% popusta!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online