Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 03.01.2018.
05:30
A. Šišić - Vesti A

Kako da izgledate lepo bez skupocenih krema: Lepota iz kupatila

Da bi se žena ulepšala, nisu joj potrebne samo skupocene kreme i luksuzna kozmetika. Mnoge dame rado zalaze u kuhinju i u ormarićima pronalaze namirnice koje i te kako mogu da budu korisne za negu kože i kose.

pixabay.com

Zahvaljujući društvenim mrežama, devojke danas znaju za razne trikove i recepte po principu uradi sam koji mogu da im osiguraju blistav ten. Iako im je kuhinja postala hram ulepšavanja, kupatilo ne treba zapostavljati.

Kada dame požele da naviju kosu, a nemaju papilotne mogu da zađu u toalet i žrtvuju mopu za brisanje poda zarad frizure. Jutjuberke kažu da je potrebno da se tračice na mopi iseku i mogu da služe kao vikleri, a lokne su sa njima zagarantovane. Ukoliko nemaju pri ruci lak za nokte, a muči ih požutela nokatna ploča spas mogu da pronađu u pasti za zube i staroj četkici.

Peglanje bez pegle

Toalet pruža još jedno rešenje damama koje ne vole da peglaju. Treba da okače na ofinger majicu koja je izgužvana i odlože je u kupatilo, a zatim uđu u kadu ili tuš kabinu na tuširanje. Para koja se stvori ispraviće tkaninu, pa na peglu mogu da zaborave.

Dovoljno je da nanesu malo kaladonta i istrljaju nekoliko minuta nokte koji će nakon ovog tretmana zablistati tako da im lakiranje neće biti potrebno. Devojke koje briju noge znaju koliko je to mučan posao. Ako im zafali pene za brijanje, a baš tog dana moraju da uklone malje, ne treba da očajavaju. Većina žena na kadi ima pakovanje balzama za kosu. Treba namazati noge regeneratorom koji će efikasno zameniti penu za brijanje.

Fen oživljava maskaru

Ako se pripadnicama nežnijeg pola u najgorem trenutku istroši maskara ili ajlajner mogu da se posluže starim trikom. U čašu u kojoj drže četkice za zube treba da odlože istrošenu kozmetiku, zatim fenom zagreju nekoliko minuta šminku i uspeće da izvuku poslednje kapi iz maskare i ajlajnera.

Pripadnice nežnijeg pola koje imaju problem sa brzim mašćenjem kose i moraju svakodnevno da je peru, nađu se u neobranom grožđu kada im ponestane šampona. I u takvim situacijama se rešenje pronalazi u kupatilu. Umesto šampona za suvo pranje mogu da se posluže bebi puderom.

Potrebno je da talk nanesu na vlasi i četkom uklone višak. Puder će pokupiti masnoću sa kose. Manjak parfema takođe ne mora da baca devojke u očajanje. Dovoljno je da zavire u ormarić gde im stoji deterdžent i omekšivač. Mogu da rastvore omekšivač u malo vode i sipaju ga u bočicu sa raspršivačem. Mogu da poprskaju odeću i kosu i kompenzuju nedostatak mirisa.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online