Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 10.06.2017.
01:30
A. Šišić - Vesti A

Kada kosa ne sluša: Evo šta da uradite

Jedan od najgorih dana u životu većine žena jeste kada se probude i obuku najlepšu haljinu, ali ih kosa jednostavno ne sluša. Baš tada odluči da ima svoju volju i upropasti sav trud. Ne pomažu lakovi, gelovi, kukanje ni molitve.

pixabay.com
I poznati imaju loše dane kada je kosa u pitanju

Vlasi lete na sve strane ili, pak, deluju kao da su prošle strujnu terapiju. Od ovakvih košmarnih trenutaka nisu pošteđene ni slavne ličnosti. Pored stilista i ličnih frizera, koji u pojedinim trenucima zakažu, pa "srede" zvezde tako da se o njihovim lošim frizurama priča narednih godina.

Ledi Gaga je najpoznatija dama kojoj verovatno frizer uglavnom dođe pospan na posao ili, pak, tog dana čuje dojavu iz neke udaljene galaksije i pokuša da kosmičku viziju frizure sprovede u delo. Poznata pevačica se u potpunosti prepusti znalcu sa makazama i ne libi se da se pojavi sa svemirskim gnezdom na glavi.

Jambolija umesto frizure

Model Kejti Prajs Džordan je poznata kao dama koja često eksperimentiše sa kosom. Uglavnom su komentari pozitivni, ali je pre nekoliko godina zgrozila javnost kada su je paparaci uslikali na ulici sa nečim na glavi što liči, kako su zli jezici rekli - na jamboliju. Kejti je očito tog dana uradila nadogradnju kose, ali po svemu sudeći taj poduhvat nije uspeo. Na vetru je njena frizura izgledala kao plastična.

Tako je 2013. godine zapanjila sve prisutne na dodeli Glamur nagrada kada se pojavila sa dugom plavom iskrzanom kosom, koja je bila natapirana tako da su pojedinci mislili da će iz nje izroniti roda.

Dok jedni tvrde da je za ovo džinovsko gnezdo utrošeno na tone laka, a da je Gaga jedina osoba koja je mogla takvu frizuru da donese na pravi način, drugi navode da je kontroverzna umetnica dala previše slobode frizeru koji sigurno nije bio pri sebi kada je stvarao ovo umetničko delo od vlasi. Većina smatra da je njen stručnjak za kosu tog dana ipak okasnio na posao, pa se Gaga u nedostatku pomoći sređivala sama.

Gumica kao spas

Frizeri najčešće savetuju da onog dana kada kosa "ne sluša" jednostavno treba da se pokupi u rep. Besmisleno je pokušavati da se ukroti, jer će nakon izvesnog vremena ponovo postati neuredna. Lakovi, gelovi i drugi preparati mogu samo malo da umanje problem, ali je jedino trajno rešenje gumica za kosu.

Pevačica Dženifer Lopez je poznata kao lepotica koja u 98 odsto slučajeva izgleda besprekorno. Jedan odsto odlazi na dane kada je kosa ne sluša, pa je tada vešto sakrije ispod kape, kačketa ili marame i jedan odsto je rezervisan za frizersku grešku. Kada se ova retka omaška uoči, medijska hajka ne jenjava danima. Internet gori kada latino diva prošeta čupavu punđu koja obiluje lakom i uljem, pa deluje kao da nije oprala kosu mesecima, a ne da je upravo izašla iz salona.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online