Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.11.2009.
20:20
Vestionline A

Trikovi za podmlađivanje

S godinama, žene sve češće posežu za modnim i kozmetičkim trikovima koji ih naizgled čine mlađima. Promenite svoju svakodnevnu rutinu i "vratite" se nekoliko godina unazad uz samo nekoliko magičnih pokreta karminom, sjajem ili maskarom.

Kosa do ramena

Kosa srednje dužine, odnosno do ramena, pristaje apsolutno svima. Bilo da ste visoki ili niski, bez obzira imate li usko ili široko lice, kovrdžavu ili ravnu kosu, uvek ćete dobro izgledati s kosom ošišanom do ramena. Utisak možete pojačati ako je začešljate sa strane, što će vam "skinuti" nekoliko godina.

Izbegavajte karmine braon boje

Još jedan trik u postizanju mlađeg izgleda je da u širokom luku izbegavate karmin braon boje. Klonite se i mat ruževa jer oni "ubijaju" prirodnu liniju usana i nameću novu, neprirodniju. Isprobajte kremastije ruževe ili sjajeve koji će usne učiniti mladolikima i punijima.

Koristite kremasta rumenila i senke

Starija koža najčešće znači i suva koža, pa je korišćenje kremastih rumenila i sjajeva prava odluka. Puderasta rumenila i senke uvlače se u pore i bore, dok kremasti proizvodi čine kožu punom i naizgled mlađom.

Naglasite oči

Tankom linijom crne olovke ili ajlajnera iscrtajte celu gornju i spoljnu polovinu donjeg kapka, a crtu ublažite sunđerastim aplikatorom. Uvijene trepavice čine vaše oči uočljivima. Trepavice se mogu uviti i posle nanošenja maskare, samo se prethodno uverite da se maskara osušila.

Nikako tanke obrve

Kada napunite tridesetu, pazite da obrve ne stanjite previše, jer su potrebni meseci da ponovno izrastu. Važno je da odredite kakav vam oblik obrva najviše odgovara i, naravno, koja debljina. Osim toga, pazite da obrve ne budu ni previše razmaknute ni previše približene, nego da prate liniju nosa.


Izbelite zube

S vremena na vreme zubi požute od kafe, čaja, crvenog vina, cigareta. Na tržištu postoji mnogo proizvoda koji će vam pomoći da zubima vratite belinu. Morate paziti da ne oštetite zubnu gleđ, a ono što morate da upamtite jeste da rezultati ne dolaze preko noći. Budite strpljivi i disciplinovani i vaš će trud biti nagrađen.

Ispravite se

Setite se svih seksi žena koje poznajete. One stoje uspravno i odišu samopouzdanjem. Ne samo da će vas ovo učiniti barem pet kila mršavijima, nego će vas učiniti i pet godina mlađima. Vedrina i zadovoljstvo će vas prolepšati, a čuvaju i mladalački izgled.

Naspavajte se

Spavanje vraća energiju, pomlađuje, održava lepotu i vitalnost, jača fizičku i mentalnu snagu, stoga ozbiljno shvatite važnost zdravog spavanja jer dobar san zlata vredi. Stručnjaci tvrde da je za kvalitetan odmor potrebno osam sati sna, a bez njega će vaša koža izgledati staro, suvo i ispijeno. Beauty sleep je faza koja se odvija noću. Kada se mišići i sistem za varenje odmaraju, krv brže sprovodi hranjive supstance do ćelija kože lica, smanjuje se hormon stresa, što dovodi do prirodnog sjaja i svežine kože.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online