Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 22.04.2017.
05:30
A. Šišić - Vesti A

Ženske muke: Zašto je tuđe uvek slađe?

Ogledalce, ogledalce, ko je najlepši na svetu? Poznatom rečenicom iz bajke većina devojaka na svetu započinje dan. Ova staklena površina je najbolji prijatelj, ali i neumoljivi neprijatelj pripadnica nežnijeg pola. Kaže se da je lepota u očima posmatrača, pa dame čine sve kako bi se baš tom savršenom oku dopale.

pixabay.com
Ko nema kovrdže želi ih, a ko ih ima....
Sve češće se mogu čuti tvrdnje psihologa širom planete da većina lepih žena pati od specifične boljke. Dijagnoza - one jednostavno ne vide svoju privlačnost. Tužne i nesrećne tragaju za svojim idealnim odrazom i uglavnom ga nalaze u tuđem dvorištu.
 
Poznato je da su Afroamerikanke od boga dobile dar prepoznatljivih lokni. Pa, ipak, danas na društvenim mrežama možemo da vidimo lepotice tamne puti kako besomučno peglaju kosu ne bi li izgledale kao i sve ostale devojke. Pazare kojekakve preparate i skalamerije koje će im preko noći dati izrazito ravnu kosu.
 
Kada oni zakažu, odlaze u salone na feniranje. Usput gledaju u nebo, proklinju vremensku prognozu i moguću kišu, jer vlaga uvek sve pokvari. Tretmani trajnog ispravljanja vlasi su poslednji spas. Vešte ruke frizera im ispunjavaju san, koji opet kao i u svakoj bajci, traje vrlo kratko.
Youtube/DocsChannel

"Izujedane" usne

Pojedine lepotice potpuno zastrane u težnji da usavrše svoj izgled. Na ulicama postoji nebrojano primera kako devojke mogu da se upropaste samo da bi bile još zavodljivije. Povećavaju usne toliko da izgledaju kao da ih je izujedao roj pčela. Preteruju sa količinom silikona u grudima, pa im se kičma krivi pod težinom. Zahvaljujući internetu svet se upoznao sa bledom senkom ovih nekadašnjih lepotica koje postaju nezaobilazni inventar klinika za estetsku hirurgiju.

Za to vreme Evropljanke proklinju sudbinu što imaju sasvim "običnu" frizuru. Kada na malom ekranu osvane novi muzički spot američkih zvezda u kojima zavodljivo plešu čupavice, hitaju u prodavnice kako bi kupile popularni figaro. Maštaju o savršenoj afro frizuri koja će trajati doveka.
 
Dame na Balkanu imaju nepisano pravilo da za specijalne prilike poput svadbi, rođendana i krštenja odlaze kod frizera sa jednim jedinim zahtevom. Žele romantične lokne. Vikleri, četke, tone laka za kosu se utroše, a na kraju dana kovrdže se opuste i spadnu. Lepotice sa Starog kontinenta tada odlaze pokunjene kući sa namerom da sledeći put spas potraže u kiselini i starom dobrom minivalu.
 
Za to vreme na drugom kraju planete egzotične zavodnice s Istoka listaju svetske časopise i kude život jer su se rodile sa "ružnim" kosim očima i specifičnim prćastim nosem. Japanke važe za najpoželjnije žene na svetu. Mnogi tvrde da se mistična lepota krije u njihovim zenicama. One za ove tvrdnje ne haju. Ogledalo im svakog jutra poručuje da nešto moraju da preduzmu kako bi rešile svoj problem. U pomoć im pristižu specijalne naočare koje liče na sprave za mučenje iz horor filma.
 
Gornji okvir ove pink naprave je izrađen od žice, ona navodno podiže kapke i otvara oko tako da nakon izvesnog perioda ono poprima drugačiji oblik. Ako ovaj tretman zakaže, upućuju se kod najbližeg hirurga kako bi pazarile baš onaj "savršen" evropski pogled.
pixabay.com

Bunari želja

Dokaz da je tuđe slađe, a da dame uglavnom nisu zadovoljne svojim odrazom u ogledalu može najbolje da se vidi u salonima lepote. Oni su kao bunari želja. Tamo plavuše postaju crnke, brinete dobijaju zlatne vlasi, riđokose koje proklinju kosu boje šargarepe farbaju se u boju lešnika dok se crnki ostvaruje san o vatreno crvenoj frizuri i to baš onakvoj kakvu je imala ona lepotica koja je upravo izašla od frizera.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online