Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 22.06.2016.
00:30

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 71
A

Najlepša Nemica otkrila svoju tajnu

Klaudija Šifer je rođena 1970. godine u Diseldorfu u Nemačkoj. Njena karijera manekenke i modela počela je 1987. godine pojavljivanjem na naslovnoj strani magazina "El", posle čega je počela da se pojavljuje u magazinima širom sveta.

sr.wikipedia.org/Georges Biard
Zanosna Klaudija Šifer

Klaudija je 1992. godine postala najplaćeniji model potpisivanjem desetogodišnjeg ugovora sa Revlonom, koji je iznosio šest miliona dolara godišnje.

Jedna je od najlepših žena sveta. Izgled joj je doneo svetsku slavu i bogatstvo.

Duge plave kose i plavih očiju probojnog pogleda, visoka 182 centimetara, ukrašavala je više od sedamsto naslovnih strana svetskih magazina, te je tako postala jedan od najfotografisanijih modela.

Poznati modni kreator Karl Lagerfeld kaže da Klaudija pored lepote ima fantastičan smisao za biznis i da je veoma poslovna i ozbiljna. Otac joj je advokat, a i ona je nameravala da se bavi advokaturom, ali je život odlučio drugačije...

- Imala sam 18 godina i jedne večeri, dok sam bila u diskoteci, primetili su me neki ljudi i pitali da li bih htela da postanem manekenka. Tom susretu nisam pridavala veći značaj, ali kasnije, kada su me pozvali da dođem u Pariz i detaljno mi izneli njihove planove, shvatila sam da se ne šale i da mi zaista nude posao. Pomislila sam, zašto da ne probam, ako ne uspem, vratiću se u Nemačku i upisaću se na fakultet - seća se danas daleke 1987. godine Klaudija Šifer svog ulaska u svet mode i manekenstva.

Kosa mi je donela slavu i bogatstvo

- Mislim da je za moj uspeh zaslužna moja kosa i ne planiram da menjam frizuru. Zahvaljujući kosi sam i zaradila bogatstvo... Veći deo vremena, odnosno, ulepšavanja posvećujem negovanju kose. Budući da je kosa moj zaštitni znak, veoma je dobro negujem. Na svake tri nedelje se farbam, a pre svakog pranja obavezno stavljam masku za negu kose - otkriva Klaudija Šifer.

Jedan od najplaćenijih supermodela '90-ih, Klaudija Šifer je uspešna poslovna žena, ali i majka troje dece. Ipak, i danas je atraktivna i negovana, a njena nega je jednostavna, ali korisna.

- Za negu kose je najvažnije da se što manje isušuje, pa zato treba biti oprezan sa feniranjem... Što se mejkapa tiče, uvek koristite dobar korektor, pogotovo ako ste kasno legli prethodne večeri. Nanositi ga u manjoj količini na podočnjake, ili bilo kakve nepravilnosti na koži i videćete da vam posle toga puder, možda, neće ni trebati - savetuje Klaudija i otkriva da uz malo sjaja na jagodicama svaka dama može da izgleda svežija i mlađa nego što jeste.

- Nikada ne izlazite iz kuće bez naočara za sunce. Šminkanje možete da preskočiti, ali naočare ne smete da zaboravite, jer one ne štite samo oči već i sakrivaju podočnjake - kaže ova atraktivna poslovna dama i dodaje da je i tečnost koja se unosi u organizam važna za lepotu.

- Dnevno treba popiti najmanje litar vode i nekoliko većih šolja čaja od nane jer tečnost i čaj od mente doprinose da koža bude zdrava i da sija - tvrdi Klaudija Šifer i otkriva kako počinje njen radni dan.

- Dan počinjem nekim laganim i svežim parfemom, ali ga već u popodnevnim satima menjam za malo jaču mirisnu notu, a u večernjim satima ga zamenjujem nekim sofisticiranim cvetnim mirisom - kaže 46-godišnja Klaudija Šifer, jedna od najpopularnijih Nemica na svetu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online