Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 21.10.2015.
03:30
b92.net A

Modni trikovi Brižit Bardo

Jednim delom ikona stila, drugim delom seksi simbol, jednom rečju francuska glumica Brižit Bardo. Ona je postavila standarde vrhunskim ličnim stilom tokom 1960-ih i 1970-ih. Svojim smelim kombinacijama - savršenim bikinijima i flopi kapama, pantalonama i jednostavnim šokantno kratkim haljinama.

wikipedia.org
Vanvremenska modna ikona

Decenijama kasnije, žene širom sveta još teže da se oblače isto kao i ona, kao i da prate trendove poput "Bardo dekoltea" koji ima trajan uticaj na modu. Ona je imala svoje trikove, a ovde predstavljamo neke od njih: 

Prihvatite da je ponekad najseksi odeća najjednostavnija 


Bardo nikada nije nosila visoke potpetice poput Elizabet Tejlor i Marlen Ditrih. Njen seksipil nije u potpunosti zavisio od kratkih suknjica. Francuska ikona znala je kako da izgleda seksi u majici i farmerkama. 

Verujte u moć golog ramena 


Brižit Bardo je često nosila majice i bluze sa golim ramenom. Nosila ih je sa midi suknjama ili pantalonama. Ne samo da izgleda neverovatno ženstveno, već ovaj model bluze odgovara svakoj vrsti tela. 

Baletanke 


Ako nekome treba da zahvalimo za baletanke, to je svakako Brižit Bardo. Ona je bila veliki fan francuskog brenda obuće Repetto. Brižit je čak sarađivala sa kompanijom 1956. godine, tražeći da dizajniraju baletanke koje imitiraji prave baletanke namenjene baletskim plesačima. Trend je rođen, a Bardo se pojavila u baletankama u filmu “I Bog stvori ženu”. Nije ni čudo da je više od pola veka kasnije, ovaj stil cipela favorizovan od strane modela Kejt Mos i Mirande Ker. 

Kosa i beauty izgled

 
Tokom '60 -ih i '70 -ih, Bardo je definitivno imala svoj izgrađen stil. Plava kosa i tamne mačkaste oči... i ništa više od toga. Njena kosa je bila obično stilizovana sa jednostavnom širokom crnom trakom. 

Kada ste u nedoumici, nosite šešir 


Njen potpis Floppy šešir nosi se svuda: od plaže do večernjeg izlaka. Čak i danas ovi šeširi zauzimaju važno mesto u svetu mode. 

Investirajte u koktel haljinu koja izražava obline 


Kada je Brižit Bardo nosila haljine, one su obično naglašavale njenu siluetu. Bardo je govorila da treba da investirate u haljinu koja vam omogućava da sijate. Bardo je imala mantru koja glasi: Nosite odeću, ona ne treba da nosi vas. 

Živite u bikiniju celo leto 


Fotografija Brižit Bardo u bikiniju ima u izobilju. Kada dođe leto, ona je u Sen-Tropeu dane provodila u bikiniju. I zapamtite: Bardo broj jedan dodatak njenom bikiniju bilo je samopouzdanje. 

Iznad svega, zapamtite da je njen stil vanvremenski. Gledajući fotografije iz 1960-ih i 1970-ih vidimo kako je sva njena odeća bezvremena decenijama kasnije. To je veliki podsetnik da se klonite trenutnih trendova i oformite stil sa svojim potpisom. Stil Brižit Bardo je na kraju dobar primer koji je prošao test vremena.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online