Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 15.08.2015.
03:30
savrsena.com A

Sveža i sređena za samo 5 minuta

Svima se desilo da su neka jutra jednostavno teža od drugih - zaboravili ste da uveče podesite alarm ili ste se uspavali, a za 5 minuta bi trebalo da ste na poslu. Ne preostaje vam ništa drugo već da požurite i odradite najbitnije "poslove".

doctorandcare.com
Ono što nikako nećete zaobići - nanesite kremu u boji i korektor

Ujednačite ten

Frizerka i šminkerka iz Njujorka Eden Di Bjanko savetuje da na lice stavite hidratantnu kremu u boji ili BB kremu, koja će vam uštedeti vreme između priprema vašeg lica za nanošenja šminke.

- Prozračna, srednje nijansirana krema ili BB puder će vam pomoći u izjednačavanju tena i delovaćete sveukupno sređenije - objašnjava Eden.

Izborite se sa tamnim krugovima ispod očiju

Čak i ako ste duže spavali, mogu se i tada pojaviti tamni krugovi ispod očiju, kao kada niste imali dovoljno sna tokom noći.

- U ovom slučaju, nanesite korektor za podočnjake čija boja vuče na žuto, koji će vam pomoći da neutrališete crvenilo ili razliku u tenu, pa će vam oči nakon toga izgledati sveže i odmorno - kaže Ami Shvartzman, jedan od direktora u Osmozis Skinker.

Prosvetlite usne, oči i obraze

Koristite rumenilo u gelu ili kremi da bi istakli svoje usne i jagodice.

- Svetle boje lagano nanete vam daju svežiji izgled i doprinose da privučete pažnju okoline, čak i ako ste se spremali samo pet minuta. Za krupnije oči ne zaboravite maskaru - kaže šminkerka Di Bjanko.

Prihvatite svoju umršenu kosu

Nik Stenson, frizer poznatih, kaže da je najbolje da prihvatite svoju frizuru iz kreveta i učinite što više možete od nje, pošto verovatno u tako kratkom roku nećete imati vremena za pranje i sušenje kose:

- Kada se probudite, kosa vam je već poprimila neki oblik tokom noći od prevrtanja po krevetu, tako da nemojte da se borite protiv nje i pokušavate da je ukrotite. Dodajte još malo teksture tako što ćete na brzinu uviti veliki pramen kose, protresite ga i naprskajte lakom za kosu i dobićete svež i lagan izgled koji će delovati kao da ste upravo to imali na umu - savetuje Stenson.

Ako vam je kosa ipak malo više umršena, prihvatite savet Randi Petersona, frizera pop dive Maraje Keri, i odlučite se za opuštenu punđu.

Ali ako imate šiške, možda ćete njih morati na brzinu da operete i osušite da bi ipak izgled bio profesionalan i poslovan.

Ne razmišljajte previše o odeći

Jednostavno kombinovanje je ono na šta se morate fokusirati u žurbi.

thefashiontag.com
Haljina je najjednostavniji i najbrži izbor

Proslavljeni stilista Anet Haris, koja u Vašingtonu svakodnevno radi sa poslovnim ljudima i političarima, kaže da je trojstvo – haljina, neki upaljiv komad nakita i salonke dobitna kombinacija za trenutke kada ste u velikoj žurbi.

Kod haljine nema previše razmišljanja, što je naravno ključno kada ste u trci sa vremenom. Upadljiva ogrlica vam dodaje na "vau" faktoru, a i na odrazu vašeg ličnog stava.

Ako niste izdepilirali noge ili ne možete da nosite haljinu na poslu, obucite klasične, crne pantalone, strukirani blejzer i običnu majicu ispod, ukombinovani sa velikom ogrlicom i salonkama.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online