Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 21.12.2014.
03:30
Vestionline A

Bizarni estetski zahvati za kojim Amerikanci lude

Svakih nekoliko godina pojavi se neka nova estetska procedura koja obećava čuda i za kojom svi polude, da bi je ubzo odbacili kao potpunu glupost. Predstavljamo vam najnovije trendove od kojih će se neki možda zadržati, a drugi će, nadamo se, biti zaboravljeni do proleća.

Reuters/S.P.
Presađene trepavice rastu kao kosa pa moraju da se skraćuju
 

Pepeljuga operacija - Ne možete da ugurate stopala u te najlepše cipele na svetu? Većina žena bi odustala i izabrala par koji joj odgovara. Ali, druge pronalaze rešenje kod estetskog hirurga. Pošto se susreo sa velikim brojem žena koje se žale na bolove u stopalima zbog nošenja štikli, doktor Ali Sadri razvio je "pepeljuga zahvat" tokom kojeg uklanja čukljeve kako bi žene lakše i lepše nosile "staklene cipelice".

Terapija rupe među butinama - Rupa među butinama je prostor među nogama koji imaju supermodeli, a za kojim iz nekog ludog razloga žude mnoge žene. Nekim ženama je taj razmak svojstven zbog građe tela (mršave noge i široki bokovi), a kod drugih je posledica izrazite mršavosti. E sad, kod trećih je to nemoguća misija - osim ako se ne umeša estetski hirurg. Zato jedna klinika u američkom gradu Dalasu nudi terapiju rupe među bedrima, tretman hladnim laserom, dizajniranim da ukloni višak tkiva na unutrašnjoj strani butina.

Transplantacija trepavica - Ova intervencija je nastaIa kako bi pomogla žrtvama požara čije je lice unakaženo, a vremenom se pretvorila u modni hit dostupan svima koji žele punije trepavice.  Veoma je malo žena koje imaju trepavice kao na reklamama za maskaru (koje su inače veštačke). Ako se ova procedura izvede kvalitetno rezultati su veoma impresivni. Ali postoji i jedan minus - dlačice (trepavice su ustvari kosa uzeta sa zadnje strane vašeg temena) nastavljaju da rastu, tako da posle nekog vremena trebate početi sa skraćivanjem trepavica.

"Peglanje testisa" - Ne brinu samo žene o dlačicama ispod pojasa. Tretman poznat kao "peglanje jaja", za koji se čak i Džordž Kluni šalio da će uraditi, trebalo bi da pomogne muškarcima da izgledaju mlađe... tamo dole. A mogu da biraju između laserskog uklanjanja dlačica, zatezanja kože testisa, izjednačavenje boje kože ili uklanjanje bilo kakvih "nepravilnosti" sa kože. Ova procedura liči na tretman čišćenja lica, samo što se izvodi na području muškog polnog organa.

Rekonstrukcija ušne školjke - Ova operacija predstavlja vraćanje uha u stanje pre stavljanja velikih pirsinga. Početkom ove godine američka vojska je zabranila rupe na ušima prečnika većeg od 1.6 milimetara, pa su mnogi vojnici morali pod nož kako bi smanjili štetu nastalu od ranijih bušenja.

Grudi za godišnji - Inače vam ne smeta njihova veličina, ali kad morate da se skinete u bikini, imate osećaj da su vaše grudi suviše male? Ili jednostavno želite "puniji" deklote u venčanici? Nema problema, u bliskoj budućnosti žene će moći da privremeno povećaju grudi, jer doktor Norman Rou izrađuje, kako "grudi za godišnji", što znači da ćete moći da povećate grudi na tri do četiri nedelje, koristeći injekcije sa tečnošću. Rou se nada da će procedura biti spremna 2016. godine.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online