Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 13.09.2014.
08:00
D. Dušanić - Vesti A

Vanja Mijatović: Život na visokim potpeticama

Pevačica Vanja Mijatović (28) vodi računa o ishrani, neguje telo, prati modu, a posebno uživa u odlasku kod frizera, manikira i kozmetičara.

Vesna Mijatović

Pre godinu i po dana, ova talentovana Kraljevčanka je zadobila teške povrede u saobraćajnoj nesreći.

Tri povređena pršljena, od koja su dva bila smrskana, polomljena četiri rebra i grudna kost na dva mesta i oštećena pluća bila je lekarska analiza Vanjine zdravstvene situacije.

Zato je pevačica neko vreme bila prikovana za bolesničku postelju, a oporavak je nastavila i kod kuće.

Na sreću, sve je to danas samo deo prošlosti, Mijatovićeva je u ful formi i potpuno se posvetila nastavku pevačke karijere.

Obožavam visoke potpetice

- Nije bilo lako, ali prebrodila sam, Bog me je spasao! Milimetri su me delili od toga da postanem nepokretna. Ipak, bila sam optimista i verovala u oporavak, koji je bio čak i brži od lekarskih očekivanja. Više me ništa ne boli, a na povremene lekarske kontrole idem samoinicijativno - kaže Vanja, koja je na nastupima opet u visokim potpeticama.

Promenila navike

- Do pre nekoliko godina uopšte nisam bila ljubitelj slatkiša. Eventualno, ako mi organizam traži nešto slatko, pojela bih kockicu čokolade za kuvanje. Međutim, promenila sam navike kad sam živela u Grčkoj. Tamo sam obilazila najbolje poslastičarnice i zavolela sve njihove slatkiše, od baklava, preko čiz-kejka do raznih krema i sladoleda - kaže Vanja.

- Sa štiklama sam pauzirala godinu dana. Kad sam posle nesreće ponovo "učila" da hodam, majka mi je pomagala oko obuvanja obuće jer nisam smela da se saginjem. Sećam se koliko mi je bilo neobično kad sam posle višemesečnog oporavka obula cipele s malom, ortopedskom petom, ali sam se brzo privikla. Sada opet živim život na visokoj nozi - kaže sagovornica "Vesti" dodajući da i na vrtoglavo visokim štiklama može opet da đuska satima.


- Na modne revije ne idem, ali listam modne časopise i fešn blogove. Pratim modne trendove, ali nisam slepi pobornik. Nosim ono što mi dobro stoji i u čemu se osećam prijatno. Ne volim uniformisanost i varijantu u kojoj svi imaju istu ili sličnu odeću jer tako nalaže trend - otkriva naša sagovornica i priznaje da najviše uživa u kupovini obuće.

Linija mi strada od peciva

- Za obuću ne žalim novac. Volim i bunde, razna krzna, kožne jakne, a omiljena boja mi je crna. Ona uz sve ide i lako se kombinuje. Elegantna je, može da bude i u rokerskom maniru, a i ono najvažnije, u crnoj delujem tananije - smeje se Vanja i otkriva da što se ishrane tiče, ide iz krajnosti u krajnost; ili jede sve odreda, ili se svega odriče.


- Kilaža mi stalno varira pet kilograma gore-dole. Čim se malo ugojim, to se odmah vidi jer sam nižeg rasta i zato moram da brojim kalorije. Tada jedem samo bareno, bez ulja, masti, izbacujem suvomesnate proizvode, zbog linije, a i zbog zdravlja. Naime, višak kila mi pravi presiju jer se osećam tromo i brzo se umaram. Moju liniju "ubija" ljubav prema hlebu i pecivama - kaže Vanja i otkriva da se vraća na idealnu težinu, 49 kg i da se odlučno pridržava novog režima ishrane. Uživa u redovnom odlasku kod frizera, manikira i kozmetičara.

Mala hedonistička uživancija

- Odlasci u salone su mi najveće uživanje. Tamo se super opustim. Takođe mi prija kad me šminkaju profesionalni šminkeri. Bitno mi je samo da nigde ne žurim jer mi je onda sve stresno, zbog straha da ne zakasnim - priča šarmantna pevačica i kaže da godinama ide kod istog frizera, da redovno koristi pakovanja za kosu i da sluša sve savete stručnjaka.

Neće pod nož

- Nisam imala estetske korekcije, a imalo bi štošta da se popravi. Volela bih da mi je gornja usna za nijansu punija, ali nemam nameru da pumpam i ubrizgavam silikone u usnu. Nisam protivnik estetske hirurgije, ali to nije za mene. Iako na ruci imam istetovirano početno slovo mog imena i znak sigma, sigurna sam da to nikada više neću raditi. Ovo nisu trajne tetovaže, vremenom će nestati, ali tek kad sam ih uradila, shvatila sam da mi to nije bilo potrebno. Sebi sam najlepša prirodna - zadovoljno kaže sagovornica "Vesti".


- Isto je i sa manikirom, redovna sam i tu nema izostanaka. Pedikir nekad uradim i sama jer nisam našla pravu osobu. Uživam u mackanjima sa kremama, koje nanosim na lice svako jutro i uveče pre spavanja. Već duže koristim kreme 'lamuraž". Moram da se negujem jer sam rano počela da koristim scensku šminku, koja jaka i teška - kaže Vanja uz smešak, koji obara s nogu.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online