Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 19.06.2014.
20:00
Vesti A

Podmlađivanje mezonitima

Među najefikasnijim metodama podmlađivanja je 3D mezonitima, a uz botoks i hijaluronske filere vidno usporava starenje kože. Rezultat je vidljiv odmah po tretmanu. Koža izgleda zategnutije i svežije, dok se bore gotovo sasvim gube.

Na licu se iscrta mreža i u tačke ubadaju iglice
 

Ispod kože se provlače hirurške niti i od njih se pravi mreža koja pridržava slojeve kože. U zavisnosti od toga kakav efekat se želi, tretiraju se i razni delovi lica, plitko potkožno ili duboko u mišić, zato je u nazivu metode 3D.


Kada se mezoniti ubace pod kožu, počinje proizvodnja hijalurona čime koža postaje čvršća i sama se obnavlja. Rezultati su zaista fascinantni i zato su sve popularniji kod onih koji žele da zadrže mladolikost! Metod je bezbolan jer se daje lokalna ili stomatološka anestezija. Najčešće se radi zona oko očiju i donji deo lica, zatim oko usta i vilične kosti kao i podbradak. Uspeh zavisi od broja i dužine niti kao i vrste preklapanja.
 

Bezbolan lifting

Mezonitima se postiže neoperativni lifting lica, popunjavaju se bore između obrva, na čelu oko očiju, nazolabijalne i bore oko usana, vrat, dekolte, nadlaktice, stomak i bedra. Tretman može da se kombinuje sa hijaluronskim filerima, laserima, dermarolerima i drugim savremenim tretmanima i to nedelju dana nakon uvođenja niti. Tretman je apsolutno bezbedan, debljina niti je 0.1 mm, a igle su gipke i ne ostavljaju hematome već samo tačkice od uboda nekoliko sati nakon intervencije.

Mezoniti su najefektniji na donjem delu lica. Njima može da se radi i podbradak, vrat, dekolte, čak i delovi tela gde je koža opuštena, ali to zahteva veliki broj dugačkih niti. Ugradnjom mreže, koja pridržava kožu, vremenom se stvaraju fibrozna vlakna koja pridržavaju mišiće čime se ojačava koža i podstiče se podmlađivanje proizvodeći hijaluron.


Neposredno posle terapije na licu se primećuje nekoliko uboda od igle, blag otok i crvenilo koje vrlo brzo prolazi. Možete da se odmorite nekoliko minuta, a zatim odete na posao. Neprijatno zatezanje lica traje deset do 15 dana, ali se odmah primećuje čvršća koža s manje bora.


Pravi rezultati se vidi posle šest do osam nedelja, a traju najmanje tri godine. Nekoliko dana posle tretmana 3D mezonitima, trebalo bi izbegavati fizičke aktivnosti i sport.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online