Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 28.03.2014.
08:00
cosmopolitan.rs A

Kim Kardašijan podelila devet savete za lepotu

Voleli je ili ne, morate priznati da Kim uvek izgleda besprekorno! TV zvezda odlučila je i da svima otkrije kako joj to polazi za rukom.

Kim Kardašijan

Preskočite šampon, ponekad  - Kim pere kosu svaki drugi dan, jer bi je svakodveno pranje isušilo. Međutim, jedan profi trik koji koristi je povremeno izostavljanje šampona! Redovno koristi marokansko ulje za kosu i maske za hidrataciju. „To čini kosu fantastično mekom“, izjavila je Kim.


Oblikovanje obrva je važno - Kim priznaje da je dugo sama čupala obrve, ali onda je njena kozmetičarka konačno uspela da je ubedi da joj prepusti posao. „Jednom kada sam joj predala pincetu u ruke, postala sam opsednuta obrvama. Ona to radi savršeno i vrlo pedantno“, priča Kim.


Nanesite senku kao profesionalac
- "Prvo nanesem beli puder oko očiju, pa ga dobro rastresem četkom. Tek tada stavljam senku koja onda bude vrlo postojana".


Prave nijanse za vaš ten - Kim kaže da od rumenila koristi Narsov Blush in Orgasm, obožava Revlonove ruževe za usne, kao i sjaj Yves Saint Laurenta. A rado je podelila i ovaj savet svoje kozmetičarke: Uštinite se ta obraz i boja koju vam pokaže lice biće ona u kojoj treba da bude i rumenilo. Kada jednom odaberete pravu nijansu, neće više biti dileme. „Ako želite savršen ruž u boji mesa, neka bude tek za nijansu svetliji od boje vaših usana“, objašnjava Kim Kardašijan. Kada birate  crveni ruž, isprobajte sve – od tamne, preko jarke, do narandžasto-crvene i proverite sa kojom nijansom će vam lice živnuti.


Uvećajte trepavice - Kardašijanki su trepavice uvek naglašene i ona ih smatra važnim za seksi pogled. „Stavljam sloj na sloj i to ne iste, već dve različite maskare. Koristim Lancôm Doll Lashes i M.A.C. Zoom Fast Black Lash. S vremena na vreme, Kim stavi i veštačke trepavice, za posebno dramatičan izgled.


Temeljno čistite lice - Nema ništa gore nego kada žena skida šminku vlažnim maramicama za bebe, smatra Kim. Tako se ne može temeljno očistiti koža. Nabavite kvalitetno sredstvo za skidanje šminke, a posle njega obavezno operite kožu sredstvom koje odgovara vašem tipu. Završite ritual hidrantom kremom.


Nokti su važni - Kim redovno sređuje nokte u salonu, ali takođe voli da o njima brine i sama, tako da uvez u torbi ima pribor za nokte. „Svako malo im sama popravljam oblik. Nikad ne diram ivice, volim ravne nokte.“


Nega tela - Da bi uradila piling ili skinula sprej za samopotamnjivanje, Kim odlazi u Korean spa u Los Anđelesu. Kod kuće, međutim, često koristi pilinge na bazi braon šećera, koji su odlični za uklanjanje mrtvih ćelija na koži.


Pazite na ishranu - Kim priznajte da se situacija sa celulitom uvek popravi kada reguliše ishranu. „Jedemo ovas za doručak, salatu za ručak i piletinu za večeru“, dodaje ona.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online