Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 13.02.2014.
08:00
S. Đurić - Vesti A

Tamara Dragičević: Detalji čine stil

Otkako je u osnovnoj školi napravila prve glumačke korake, Tamara Dragičević je stasala u jednu od najpopularnijih mlađih glumica današnjice.

Najlepše se oseća u farmerkama a tokom leta u haljinama: Tamara Dragičević
 

Lepa 24-godišnja glumica raskošan talenat pokazala je u šou programu Tvoje lice zvuči poznato, a zapažene uloge odigrala je u serijama "Montevideo, Bog te video", "Montevideo, vidimo se", "Vojna akademija", "Miris kiše na Balkanu". Smatra da je lep i negovan izgled veoma bitan za svaku ženu.


- Zdrava koža lica je veoma važna za posao kojim se bavim. Svakodnevno sam našminkana, pa dodatno moram da vodim računa o koži. Pre svega, lice treba dobro očistiti. Svake večeri mlekom skidam šminku, stavim losion, pa kremu. Imam osetljivu i mešovitu kožu, koja više naginje suvoj, pa ujutru posle umivanja ne brišem lice, već čekam da upije vodu. Onda nanesem kremu, koju mi je dao moj dermatolog. Kod kozmetičara idem po potrebi, ali to nije tako često. Telo obavezno posle kupanja namažem losionom ili mlekom.

Pobornik prirodne lepote

Tamara ne razmišlja o estetskim korekcijama.
- Svako to radi po svom nahođenju. Ništa ne bih menjala na sebi, jer je prirodna lepota, kakva god da je, najbolja. Možda sam i ja nezadovoljna nekim svojim delom lica, ali ne želim sebe da menjam plastičnom operacijom.

Voli da ide u teretanu kad god ima vremena, ali zahvaljujući poslu, stalno je u pokretu što je odlična formula za vitku liniju.


- Leti obožavam da vozim bicikl i rolere, zimi skijam ili idem na klizanje. Pošto uglavnom radim u zatvorenom prostoru, trudim se da budem što više u prirodi, da šetam, vidim se sa prijateljima, dragim ljudima i da se relaksiram koliko god mogu. Obožavam masaže, ali, nažalost, zbog mnogobrojnih obaveza nemam dovoljno vremena za taj vid opuštanja. Naravno, kada god mogu, veoma rado odlazim na masažu. Uvek sam raspoložena i nasmejana i to utiče i na izgled. Ne opterećujem se mnogo brigom o lepoti, ali volim da imam negovanu kožu i kosu. Čaj od kamilice pijem kad god mogu, a kesice od čaja odlične su obloge protiv tamnih kolutova ispod očiju - kaže Tamara.


Atraktivna glumica ima dugu negovanu kosu, kojoj takođe poklanja mnogo pažnje.


- Imam gustu, dugu kosu, koju moram stalno da feniram. Često odlazim kod frizera. Farbala sam se neko vreme, ali sam odlučila da vratim prirodnu boju kose. Sama negujem nokte i volim kada su kratki.


Tamara nema problema sa kilogramima, a obožava da jede kupus i biftek salatu.


- U poslednje vreme vodim računa šta jedem i moram priznati da se mnogo bolje osećam. Mislim da ishrana i te kako utiče na izgled, ali i na naše raspoloženje. Nikada ne treba gladovati. Obavezno treba jesti voće, piti ceđene sokove i što više tečnosti unositi u organizam.


Najlepše se oseća u farmerkama a tokom leta u haljinama.


- Obožavam detalje, ali ne preterujem, pa uvek odaberem jedan ali efektan. Vodim se onom izrekom - manje je više. Šoping ne volim, a kada vidim neku dobru stvar koja mi odgovara, odmah je kupim. Obožavam torbe i to one velike.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online