Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 14.03.2010.
17:09
Blic žena A

Savremena žena mora da miriše na ružu

Miris ruže budi u nama slike bakinih škrinja i roze sapuna... Dirljivo, ali demode! Samo, ne govorimo mi o toj ruži, mi govorimo o njenoj ultramodernoj verziji. Parfemi koje ćemo vam predstaviti apsolutno odgovaraju idealu savremene žene – njihov glavni sastojak jeste ruža, ali sada obogaćena viskijem, dimom i barutom. Jer danas žena mora da puca visoko.

SAMO ZA OPASNE ŽENE
Zamislite staru, prašnjavu kožnu jaknu, koja odiše mirisom duvana i viskija, poput onih koje nose junaci kaubojaca, a ispod nje božansko žensko telo meke, mirisne kože, na kom nema ničeg osim male istetovirane ruže. E takav je parfem "kalamiti dž“!


U čuvenoj seriji parfema „džulijet hez gan“ pojavio se novi primerak. On je totalno drukčiji od drugih. I pomalo je muški. Zato što je žena koja ga nosi borac, mada je i dalje ženstvena i seksi.


Zaštitno lice ovog parfema je Lu Doajon, mlada glumica burne prošlosti, ćerka Džejn Birkin, koja se pojavila na "Pirelijevom“ kalendaru i "Plejbojevoj“ duplerici.
"Juliette has a Gun“, 100 ml, 9.800 din.

ŠPANSKA STRAST U BOCI
"Parfem je mrtav, živeo parfem!“ – uzvikuju tvorci parfemskog brenda „etat libre d oranž“, obznanjujući stvaranje "slobodne zemlje pomorandži“, u kojoj je sve podređeno vladavini mirisne erotike, bez tabua.


Onda možete samo da zamislite kako miriše "rozi de palma“. Kad još čujete da je posvećen Viktoriji Abril, omiljenoj Almodovarovoj glumici, i da je pravljen u saradnji s njom, nećete se čuditi što je to parfem koji je u stanju da pomuti razum svakog ko ga oseti. Strastvena mešavina smrvljenih latica tamne ruže, kandirane ruže, mirisa svežeg mleka i nežne bebine kože, jasmina i đumbira, kakaoa, crnog bibera... Mmmmm...

"Rossy de Palma“, 50 ml, 6.900 din.

KLASIKA ZA NEŽNE DAME
Ako ste po duhu slični Skarlet Johanson, onda je novi „Dolče i Gabana“ parfem „rouz d van“ baš za vas.

On nije tako ekscentričan kao prethodna dva, već je namenjen ženama koje preferiraju klasiku.

Stvoren je za delikatne i senzualne dame, a, osim mirisa bugarske ruže, sadrži crveni grejpfrut, esencije breskve, mandarine, šljive, vanile.
"Rose the one“, 50 ml, 7.010 din


ČOKOLADNA RUŽA

Ruže i čokolada verovatno su dve omiljene stvari svake žene koja ume da uživa.

A za takvu damu, zavodnicu i hedonistu, "Rose Praline“ je pravi izbor. Bergamot u gornjim notama daje mu svežinu, a čokoladni puder, kakao, sintetički ili beli mošus i, najzad, ružino ulje čine mirisnu kompoziciju od koje polazi voda na usta.

Oblak parfema koji ostane za vama biće ženstven i sladak, a vi svakako nećete proći neprimećeno.
"Rose Praline“, 50 ml, 7.500 din.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online