Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 05.05.2013.
08:00
smedia.rs A

Male grudi, velike mogućnosti

Žene sa malim grudima se nerviraju što su one male a one sa velikim upravo zbog suprotnog. Male grudi imaju mnogo prednosti i lako se možete igrati sa bojama, dezenima i oblicima.


Veće grudi, više i muke da ih zadržite

Nosite modele sa visokim okovratnikom
Jednostavno, dublji izrazi privlače pažnju na male grudi dok viši okovratnici čak i dodaju na volumenu. Dok će ih dame sa većim poprsjem izbegavati, vi ih ponosno ponesite.

Naglasite ruke i ramena
Neka vaša odeća stavlja akcenat na ruke i ramena, umesto na grudi. Na primer, majica sa okruglim otvorom i kratkim rukavima je jedan način da to uradite. Cilj je privuži pažnju na gornji deo tela ali tako da fokus ne bude na grudima.

Nosite otvorena leđa
Iskoristite toplu sezonu i nosite majice, topove i haljine bez leđa. Dok dame sa većim grudima moraju da brinu o brushalteru i jakoj podršci za grudi, ako imate male grudi iskoristite to što možete i bez brusa!

Naglasite struk
Naglasite obline noseći odeću koja se pripija uz najtanji deo vašeg struka. Svako "stezanje“ struka pomaže da grudi izgledaju veće.

Nosite šire stvari
Ako nosite šire lepršave košulje ili pantalone, skrenućete fokus sa grudi.

Ponosno ponesite boje
Boje mogu dosta da učine po pitanju grudi. Svetlije i jarke boje mogu da učine da izgledaju veće. Zato iskoristite trend sezone i ponesite belo i neon.

Nosite široke kaiševe
Široki kaiševi su još jedan način da se naglasi struk i doda malim grudima na veličini.

Nosite karnere i nabore
Nosite gornje delove sa karnerima, nekim radom ili ukrasima oko grudi. To će dodati volumen bez preterivanja.

Nosite pletene džempere
Bilo šta što ima reljefni rad po sebi će dodati a ravno i pripijeno umanjiti grudi. U hladnijim mesecima, za vas su super pleteni džemperi a ne fini. Žene sa velikim grudima će vam pozavideti na ovome.

Igrajte se sa transparentnim materijalima
Oni su u trendu ali je uvek problem šta obući ispod. Top ili majica na bretele su super za manje grudi. Vi to možete a da ne izgledate vulgarno.

Nosite uske mantile i kapute strogog kroja
Žene sa malim grudima imaju mnogo više opcija sa jaknama i kaputima. Nema mučenja sa zakopčavanjem kao kod većih grudi. Zato iskoristite to.

Poigrajte se sa šarenim stvarima
Često nam kažu da nošenje šarenih stvari privlaču pažnju i povećava delove tela. Za male grudi to je odlična stvar! Šareno, na tufne ili sa cvetovima, vama sve savršeno odgovara.

Nosite bluze sa džepom na grudima
Takve bluze daju puniji izgled grudima. Čak i svaki detalj oko grudi će imati isti efekat.

Izbegavajte haljine na preklop
Izbegavajte haljine ili topove koji se vezuju na preklop jer oni ne odgovaraju uvek malim grudima. Naprotiv, za njih je uglavnom potrebno punije poprsje i preporučuju se ženama sa većim grudima, piše Najbolja mama na svetu.

Izbegavajte sportske brushaltere
Izbegavajte sportske i brushaltere bez bretela koji će spljoštiti vaše grudi. Investirajte u brushalter po vašoj meri.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online