Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 07.08.2012.
08:00
Smedia A

Pet najvećih letnjih modnih zločina

Leto i moda stvarno su savršen par, ali i u ovoj snažnoj vezi postoje stvari koje sebi nikako ne bi smeli da dozvolimo.

Neko joj je došao glave zbog odevanja
 

Ako želite da budete u trendu i pritom izgledate bez greške izbegavajte ovih 5 najgorih letnjih gafova kojima treba kategorički reći NE!

PREKRATKE PANTALONICE
Vruće pantalonice postale su ovosezonski hit, a devojke ih nose za šetnju gradom, večernji izlazak i na plažu. Ali tanka je granica između donjeg veša i pantalonica što neke žene još uvek nisu u potpunosti savladale.

Pravilo je jednostavno: zadnjica mora da ostane skrivena i to je to. Prekratke pantalonice deluju vulgarno i neukusno, a nekoliko centimetara materijala više može da izgleda istovremeno ukusno i seksi.

EKSTRAVAGANTNI KUPAĆI KOSTIMI
Ovo leto na mesto večnih bikinija ugurali su se i jednodelni kupaći kostimi koji su zapravo više za poziranje nego za sunčanje. Kostimi prošarani trakicama na lepo oblikovanom telu deluju kao ukras ali samo za naslovnu stranu modnog editorijala ili na nekom modnom snimanju jer zamislite samo kako izgleda telo posle sunčanja u jednom ovakvom kostimu?

ZIMSKE ČIZME NA +30
Ovaj trend je razveselio, ali i razljutio mnoge. Letnje čizmice napravljene od sirove kože ili rupičastog materijala te otvorenih prstiju nisu isto kao i čvrste kožne kaubojke ili motorističke čizme.

Jedne su napravljene posebno za suve tople dane, a druge su rezervisane za čarape i niske temperature. Ne želimo ni da razmišljamo kako izgledaju noge posle dana provedenog u takvim čizmama na + 30 stepeni.

NEUREDNA STOPALA
Cipele otvorenih prstiju i trendi sandale ne dozvoljavaju neuredne nokte i stopala. Osim što izgledaju neugledno zapušteni nokti odraz su higijene.

U današnje vreme postoje jeftine turpijice, makazice i raznorazne kreme za negu stopala pa ako još niste, posvetite sat vremena svojim stopalima. Isto tako, ako koristite lak za nokte budite dosledni jer ima li išta gore od zapuštenog, iskrzanog laka na noktima?

POGREŠAN DONJI VEŠ
Najčešća greška koja se ponavlja svakog leta je izbor pogrešnih gaćica uz svetle, lagane letnje hpantalone ili pak brushaltera uz top. Iako mnogi ne vole da nose tange, koje su u stvari najsigurniji izbor, postoje gaćice glatke površine i bez ivica koje su skoro neprimetne. Slično je i s bojom donjeg veša, piše Zadovoljna.

Belo i belo nije dobitna kombinacija zato bolje izaberite veš u boji kože, bez uzorka i dezena. Kada je u pitanju grudnjak potrudite se da ostane gde mu je i mesto - sakriven ispod odeće. Brushalteri bez naramenica ili bodi s korpama odlična su kombinacija uz letnje krpice.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online