Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 18.06.2012.
08:00
T. Božović - Vesti A

Nesputana i prirodna lepota

Psiholog Aleksandra Janković, u Srbiji je poznata kao političar britke reči, član je Nove Srbije i u više navrata je bila poslanik Skupštine Srbije. Aleksandru poštuju i muškarci i žene, baš kao što se dive njenom besprekorno negovanom izgledu.

Aleksandra Janković

U medijima važi za damu koja je uvek raspoložena za razgovor, pa čak i ovih dana kad je sve uzavrelo od kuloarskih priča o formiranju nove srpske vlade, ona je pristala da otkrije neke tajne svog dobrog izgleda.


Na početku razgovora, sagovornica "Vesti", Aleksandra, kaže da dan započinje molitvom, koja je priprema za sve dnevne izazove i stresove. U svom stanu živi sa kućnim ljubimcima, to su tri psa, golubica i jedna maca zbog kojih je ranoranilac.


- Kad čovek nešto voli, onda mu ništa nije teško, to je pravilo kojim se inače rukovodim u životu, a posebno, kad se radi o mojim kućnim ljubimcima. Jutarnje obaveze podređujem svojim ljubimcima, kako bih podmirila njihove potrebe, pa tek onda krećem u dnevnu jurnjavu - kaže ova moderna i negovana dama, otkrivajući da nije baš oduševljena dnevnom gomilom obaveza, jer ih ima sve više i više, ali iskreno dodaje, kako pretpostavlja, da drugačije ne bi umela da živi. Zadovoljna je što jednostavno, sve stiže.


- Nažalost, ne hranim se stalno zdravo, ali to sam, opet, ja. Ne doručkujem, ali jutarnja kafa je obavezna. Takođe nisam ni klasičan tip žene koji provodi mnogo vremena u kuhinji, ili prostije rečeno, retko se družim sa šporetom, ali u mojim obrocima je i te kako redovno zastupljeno povrće - kaže otkrivajući i to da je veliki vernik i zahvaljujući tome, skoro pola godine posti.


- Ne bih mogla da zamislim život bez fizičke aktivnosti, i prosto mi nije jasno kako ljudi koji ne šetaju i nisu fizički aktivni mogu da funkcionišu. Hodanje je idealno za kondiciju i zato je brza, duga šetnja savršen način rekreacije - smatra sagovornica "Vesti", dodajući da pored pešačenja, koje je u neku ruku postalo i njena pasija, četiri puta nedeljno igra tenis.


- Brinem o nezi kože, ali ne nešto preterano. Redovno nanosim hranljive kreme, čistim kožu i slično, ali lepota tena zavisi isključivo od genetike - kaže naša sagovornica, koja veli još da se šminka samo kad mora...


- Ne volim da se šminkam u privatno vreme ili slobodno vreme. Kad nisam na poslu, samo stavim maskaru i sjaj za usne i to je sve. Obožavam trenerke i osećaj slobode koju pruža takva odeća, jer to i jeste smisao života, sloboda iznad svega. Ne volim da me bilo šta sputava, pa ni odeća - iskreno priznaje Aleksandra.
 

Silikonska lepota: da, ali umereno


- Čovek u životu treba da se rukovodi svojim željama i potrebama, pa ako neko oseća potrebu za botoksom u usnama ili silikonskim grudima, onda je poseta estetskim stručnjacima, sasvim u redu. Međutim, smatram da je nedopustivo preterivanje kome su nažalost pobornici estetske hirurgije sve skloniji. Botoks je uredu, sve dok je umeren - tvrdi Aleksandra Janković.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online