Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 30.05.2012.
08:00
trojka.rs A

Kako do većeg dekoltea bez operacije

Mediji nas svakodnevno bombardiraju slikom "savršenog ženskog tela", sa kojom se retko koja žena prirodno može upoređivati. Ženstvene obline su poželjne, ali one moraju da budu na pravim mestima. Mnoge žene priželjkuju veći dekolte, ali bez odlaska pod nož ili uzimanja pilula koje često imaju niz nepoželjnih nuspojava. Svoje obline možete da naglasite ili ih stvorite uz pomoć odeće, ali i vežbama za prsne mišiće, masažom kao i ishranom bogatu estrogenom.

Donosimo šest prirodnih načina pomoću kojih možete da imate nešto veći i lepši dekolte.

Prava leđa, uvučen stomak i izbačene grudi + dobar brus = super dekolte!
 


1. Pravilno držanje

Najjeftiniji i najbrži način za vizualno veće grudi je pravilno držanje tela. Držite glavu uspravno, leđa pravo, uvucite stomak i izbacite prsa. Na taj način ćete izgledati više, vitkije i samopouzdanije, a grudi će izgledati veće i čvršće.


2. Pravilna veličina i model brusa

Mnoge žene nose pogrešnu veličinu brusa jer nisu sigurne koji je njihov broj. Pravilna veličina, ali i model su od velike pomoći da grudi vizualno izgledaju lepše. Puš-ap modeli podižu i približavaju grudi bliže jedna drugoj i stvaraju bujniji dekolte. Postavljeni grudnjaci imaju ušivene sunđerčiće i pružaju izgled većih grudi, ali ih ne podižu poput puš-ap. Grudnjaci s postavom od gela su dizajnirani da izgledaju prirodnije.

 

Ipak, zašto su male grudi savršene?

3. Odeća koja naglašava dekolte

Nakit i čipka, kao i nabori, plisirani i nabrani materijali pružaju dekolteu lepši izgled. Odeća bez izreza ili sa vrlo malim V izrezom učiniće da grudi izgledaju manje. Žene koje imaju male grudi trebalo bi da nose umeren izrez, asimetrične ili nabrane izreze.

Svetle boje povećavaju grudi, a tamne ih smanjuju, stoga nosite tamne pantalone ili suknju, a odeća za gornji deo tela neka bude u svetlim bojama ili vodoravnim linijama.

4. Masaža

Iako zvuči neobično, masaža je dobra za stimulaciju živaca i povećanje protoka krvi, što vremenom može da poveća i učvrsti grudi. Povećan protok krvi pomaže u sprečavanju grudi da se obese. Sami možete da masirate grudi tako da sednete na krevet i krenete kružnim pokretima od donje strane dojke, a zatim bržim potezima masirate kožu oko bradavica.


Na tržištu postoje i različite biljne kreme koje pomažu u razvoju masnih stanica u grudima, ali budite oprezni jer koža dojki je osetljiva i sklona alergijskoj reakciji na sastojke u kremama.


5. Vežbe

Sklekovi su najbolji način pomoću kojeg ćete ojačati prsne mišiće koji se nalaze ispod grudi.


6. Ishrana

Postoje teorije prema kojima grudi mogu prirodno da se povećaju uz odgovarajuću ishranu. Neka istraživanja su pokazala da redovno uzimanje mešavine papaje i mleka može da pomogne, jer je mleko izvor estrogena, a papaja sadrži enzime koji pomažu u probavi proteina. Soja je takođe izvor estrogena, pa se preporučuje da se jede u kombinaciji sa pirinčem, ječmom i mlečnim proizvodima kao što su sir, mleko i jogurt.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online