Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 20.05.2012.
08:00
Vestionline A

Odeća koja guzu čini lepšom

Tražite po ormaru pantalone/suknju u kojima će vaša zadnjica izgledati dobro, a vi se nećete osećati neudobno? Evo trikova stilista koji su oblačili mnoge poznate zvezde.

Pazite na kroj, boju, "dubinu" lona, čak i veličinu džepova

1. Odabir pravih pantalona

Guzu ćete naglasiti tako što ćete odabereti pantalone s užim nogavicama. Lesli Frimer, stilistkinja poznate glumice Riz Viterspun, kaže da pantalone ne moraju biti jako uske, samo odaberite model koji prati liniju tela.

2. Indigo boja

Takva boja pantalona guzu će činiti manjom, ali zategnutom, savetuje dizajnerka Nil Smlio koja je često birala odeću za Maraju Ceri. Ako birate bele pantalone, neka budu od tankog teksasa.

3. Visina struka

Nil Smlio kaže da pantalone nižeg struka bolje odgovaraju ženama s manjom guzom, a remen spušten ispod pupka smanjiće zadnjicu većih proporcija.

4. Džepovi

Veliki džepovi vizualno će povećati guzu, a mali džepovi imaju suprotan efekat. I mesto na kojem su džepovi našiveni je važno -niže pozicionirani džepovi su dobri ako želite da vam zadnjica izgleda podignuto.


Suknja "olovka" kroja zahteva lepe obline

5. Šivene pantalone po meri

Ako se odlučite za šivenje pantalona kod krojačice, imate 90 odsto šanse da će vam savršeno odgovarati.

6. Suknja

Vrećasti kroj suknje zadnjicu čini većom, a preuski model će je previše stisnuti i izravnati. Suknje birajte tako da odgovaraju vašem obliku tela, a većini žena lepo stoji "olovka" kroj. Ako vam nedostaju obline, zamolite krojačicu da napravi falticu na zadnjem delu suknje, taman ispod guze.


7. Izbegavajte sjajne komade odeće

Sjajne pantalone ili suknja privlače pažnju i tako ćete još više istaći eventualne nedostatke na telu, pa i guzu. Stoga je preporučljivo izbegavati materijale poput satena, svile i tafta.

8. Nosite cipele na štiklu

Štikle će (bar vizuelno) podići guzu

Ako volite cipele na štiklu, nosite ih što češće jer tako noge izgledaju duže, a guza zategnuta i podignuta.

9. A helanke?

One su udobne i mogu se kombinovati na najrazličitije načine, ali imaju jednu veliku manu. Helanke su izrađene od tankog materijala i ispod njih se mogu ocrtavati rupice od celulita ili neke druge nesavršenosti. Stoga noge i guzu u helankama dobro pogledajte na dnevnom svetlu pre nego što napustite kuću.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online