Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 28.01.2012.
08:00
Sonja Đurić A

Mia Borisavljević pobornik zdrave lepote

"Volim da mi koža slobodno diše, ali zbog posla se dešava da se u toku dana više puta šminkam i skidam mejkap", kaže pevačica Mia Borisavljević.

Mia vežba koreografiju sa plesačima: I to je vid treninga

Pevačica Mia Borisavljević je po mišljenju mnogih jedna od najatraktivnijih ličnosti domaće estrade. Za njen izgled i figuru zaslužni su redovni odlasci u kozmetičke salone, teretanu i brižljiva nega lica i tela.


"Ujutru prvo izmiksujem šljive, šargarepu i jabuke i popijem taj gusti sok i to je moja vitaminska bomba, onda sledi C vitamin i zeleni čaj, pa doručak, koji nikad ne preskačem", kaže Mia otkrivajući da pije mnogo vode, čak joj je i noću pored kreveta flaša s vodom, a takođe smatra da priroda ima lek za mnoge bolesti.
 

Čuda estetske hirurgije


"Danas je estetska hirurgija postala popularna i sastavni deo života. Nemam ništa protiv nje i smatram da ako neka žena želi nešto da 'popravi' na svom licu i telu, onda to i treba da uradi. Najvažnije je imati mere u svemu tome. Neke žene preteruju, što se posebno vidi na kapcima i usnama, koje onda izgleda ružno", kaže Mia.

"Redovno vežbam, tri do četiri puta nedeljno idem u teretanu. Intenzivno vežbam tai bo, a s vremena na vreme idem i na trčanje. Sport mi pomaže u održavanju vitke linije i kondicije, a najvažnije je da se zahvaljujući treninzima odlično osećam", kaže sagovornica "Vesti", a lični instruktor s kojim vežba brine o vežbama koje odgovoraju njenoj konstrukciji i kondiciji.

"Prijaju mi relaks masaže, a posećujem i spa centre, saune, bazene i kapsulu za detoksikaciju organizma. Kući mi dolazi i fizioterapeut, a često idem u Inđiju, na refleksologiju, odnosno stiskanje ili guranje delova stopala, sa ciljem poboljšanja celokupnog zdravlja", otkriva Mia, koja brine i o kosi i lepoti lica.

Mia Borisavljavić: Teška šminka samo za nastupe

"Česta feniranja, lakovi i razni preparati deluju loše na kvalitet moje kose. Zato često sama stavljam pakovanja kako bi regenerisala kosu i vratila joj sjaj i gustinu", otkriva sagovornica "Vesti".


"Nekad sam imala problematičnu kožu, ali sredila sam je voćnim kiselinama i zato koristim samo ona sredstva koja mi kozmetičarka pravi i preporuči. Volim da mi koža slobodno diše, ali zbog posla se dešava da se u toku dana više puta šminkam i skidam mejkap", kaže Mia objašnjavajući da voli prirodan izgled i da su joj za dnevnu šminku dovoljni puder, maskara i sjaj.


"Nije mi problem da na ulicu izađem nenašminkana, a za izlazak malo naglasim oči, stavim sjaj i to je to. Međutim, scenska šminka je nešto drugo i tad se prepuštam profesionalcima", kaže Mia i dodaje da obožava aromatične kupke, koje mirišu na narandžu.

Nedelja 29.01.2012. 22:44
dosadna si i imas ruznu facu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online