Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 28.12.2011.
15:20
Sponzorisani tekst A

Poklanjamo vredne ručne satove

Vesti-Online i BPM Watches daruju, počev od 14. decembra, osam ručnih satova marki Adidas, Fosil, Dizel i Festina. Sve što treba da uradite je da date duhovit odgovor na postavljeno pitanje.

Ove nedelje darujemo Festina satove

Na nagradnom konkursu Vesti-Online, druga dva dobitnika vrednih ručnih satova marke Dizel su Anka Srbijanka i Žarko Aleksić.


Ove nedelje Vesti-Online i BPM Watches poklanjaju moderne Festina satove. Za učešće u nagradnom konkursu kliknite OVDE.

Prethodni dobitnici vrednih satova bili su Svetlana Stefanović i Miljan Škrivan.

Festina = prestižni proizvođač satova

Moć Festina grupe, koja se na međunarodnoj sceni duže od 30 godina smatra prestižnim proizvođačem satova sa sedištem u Barseloni, jer godišnje u 90 zemalja sveta na pet kontinenata proda oko 4,5 miliona vrhunskih merača vremena, potiče od iskustva stečenog u različitim brendovima koji čine ovo jedinstveno časovničarsko sazvežđe – Festina, Lotus, Lotus Style, Jaguar, Candino i Calypso.


Svakako najatraktivniji njen član po kome i nosi ime je Festina, osnovana početkom 20.veka, tačnije 1902. u Švajcarskoj, a priključena 1984.godine renomiranoj grupi. Osoben i uspešan svetski brend veruje u kombinaciju tradicije i modernosti, te zahvaljujući izuzetnom kvalitetu i univerzalnom dizajnu svojih satova, koji su rezultat stogodišnjeg trajanja je vrlo visoko pozicioniran. Uvek ispred prolaznih trendova nudi originalna i kreativna rešenja i materijale koji reflektuju jak stav, a po vrlo povoljnim cenama.


Kao svoju ciljnu grupu vidi dinamične, sportski nastrojene i znalački stilizovane muškarce i žene, koji neguju pozitivan odnos prema svakom životnom trenutku, jer Festina prepoznaje i budi istinsku strast ne samo kolekcionara, već svih ljubitelja sportskih satova nudeći danas, kao i nekad, preciznost i švajcarski standard izrade i veoma privlačnu pojavu.

Drim kolekcija za kapriciozne dame

Drim kolekcija će sa svoje dve linije sigurno ispuniti modni kapric svake dame. Inovativni materijali udruženi sa veoma privlačnim izgledom. Silikonska narukvica kombinovana sa sjajnim brojačnikom i blistavim detaljima u vidu svetlucavih kamenčića koji ga zatvaraju.ili cirkonima u drugoj verziji, ali i izbor diskretnih nijansi za jednu liniju i jarkih boja za narukvice druge, čine ove ženske vodootporne merače vremena potpuno neodoljivim u prepoznatljivom Festina maniru.

Oduvek su je mamili izazovi, te je rano pokazala veliko zanimanje za sport kroz pokroviteljstvo različitih međunarodnih takmičenja i nastupe profesionalnih sportista. Zbog toga što reflektuju vrednosti za koje se zalažu, svi brendovi iz Festina group su im poklanjali posebnu pažnju, kao i sponzorska ulaganja.

Novi modeli za sportiste

Festina je prvi uspeh postigla zahvaljujući profesionalnom biciklizmu, gde je sa svojim timom osvojila mnoga međunarodna takmičenja, a danas je nastavila institucionalno prisustvo u sportu kao oficijalni merilac vremena renomiranih sportski manifestacija poput Tour de France, Tour de Suisse, La Vuelta a Espana, Il Giro de Italia, ali i fudbalskog tima kluba Zurich, maratona u Hamburgu i Berlinu, biciklističkih trka Vattenfall i 24 sata u Minhenu, a poslednjih godina i međunarodne biciklističke trke kroz Srbiju – Tour de Serbie, koja ima dugu tradiciju - od 1939. godine se održava.


Svoju vernost biciklizmu Festina svake godine potvrđuje lansiranjem Chrono Bike kolekcije, koju sa nestrpljenjem očekuju kolekcionari, ljubitelji biciklizma. Najnoviju ponudu čini 18 dragocenih muških modela štoperica, koji sportski duh na najbolji način objedinjuju sa mogućnostima naprednih tehnologija. Polovina ovog izbora ima narukvice od nerđajućeg čelika, dok drugu odlikuju crne od visokokvalitetne gume sa motivom brazdi točkova.

Obe imaju vrlo markantna, robusna kućišta sa pregršt detalja, koji asociraju na dinamičnu sportsku disciplinu. Posebnoj atraktivnosti komada doprinose prepoznatljivi brojačnici u različitim bojama. Novom limitiranom potpuno crnom kolekcijom od 3000 primeraka, poznati brend nastavlja ekskluzivnu seriju iz prethodne, 2010. godine, kada je prvi put lansirao, a koja je sa svojim izuzetnim karakteristikama namenjena malom broju istinskih poklonika.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online