Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 13.11.2011.
08:00
Smedia A

Veliki povratak karirane košulje

Ne znamo da li vas asociraju na američke farmere ili Kurta Kobejna, ali karirane košulje su opet u modi. Slatke karirane košulje s kojima se stvarno možete poigrati nude vam da odaberete svoj stil. Odlučite šta danas želite da budete i poigrajte se odevnim predmetima koji se kriju u vašem ormaru.

uraju sličan fazon: Šarliz Teron i Dejvid Bekan u kariranim košuljama 
 

Karirane košulje su svoj veliki povratak doživele prošle sezone, posebno ako govorimo o povratku u kolekcijama modnih brendova. Međutim i ove sezone su neizbežne i poželjne. One i dalje ostaju simbol grandž generacije koja se odupirala modnim trendovima i koja je živela za Nirvanu. Danas ih prihvataju sve šminkerke koje su u moru načina kako da nose karirane košulje pronašle svoj omiljeni.

Karirane košulje u neku ruku su odraz bunta. Upravo ih je zato dopušteno nositi u pomalo čudnim varijantama kao na primer nekoliko brojeva veće. Ako vam se sviđa da one jednostavno padaju s vaših ramena i ne ocrtavaju linije vašeg tela, slobodno ih pozajmite od dečka, brata ili oca.

Ispod možete da obučete običnu jednobojnu majicu, a ako ste hrabrije u eksperimentisanju, probajte sa slatkim i popularnim majcama s printevima likova iz crtaća. Možda vam ovo deluje kao cirkus i šarenilo, ali uz pomno odabran ostatak outfita možete da delujete jako, jako moderno i slatko. Upravo na taj način nose ih hipsteri.

Nešto nežniju varijantu moguće je dobiti uz košulju sitnih kockica i kratku džins suknju uz dokolenice. Cipele odaberite prema želji. Ova će varijanta dobro izgledati i na visoke čizme ili pak na gojzerice, a možete probati i s oxfordicama. Ovo će vas pretvoriti u slatku štreberku ili pak u romantičnu devojku iz komšiluka. Želite li pak da iskažete naklonost Kurtu Kobejnu, na majcu dugih rukava navucite kariranu košulju, obucite pocepane i isprane farmerke, a na nogama neka budu nezaboravne čizme s potpisom Dr. Martensa ili pak Converse patike.

Karirane košulje i ostali trendovi koji se vraćaju iz devedesith bude u nama buntovne devojke. Odaberite ono što vam pristaje, a kombinaciju upotpunite teškim nakitom ili smokey eyesom.

Karirane košulje su savršen odevni predmet za sve koji vole mixing kombinacije i ne boje se kritika. Doduše, vole ih i oni koje se oblače slojevito, no oni igraju na neku malo sigurniju varijantu. Koji god vaš izbor bio, isprobajte neku ludu kombinaciju i proverite kako se osećate. Možda upravo uz karirane košulje otkrijete neku novu sebe. Slojevite kombinacije idealne su za ove jesenje dane i nagle promene temperatura, a uz njih ste naprosto sigurni da niko neće izgledati poput vas, piše Zanosna.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online