Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 15.07.2011.
08:00
Vestionline A

Izgubite pet kilograma pravim izborom garderobe

Dijete i mukotrpno vežbanje nisu jedini načini zahvaljujući kojima možete da izgledae sjajno. Veliku ulogu igra i odeća, a tajna je u pravilnom odabiru kroja, tkanine i boje. Evo nekoliko saveta.

"Vaš izgled može da zavisi isključivo od odeće", kaže Karla Krup, autorka bestselera "Kako da nikada više ne izgledate debelo". "Mislite o odeći kao o hrani. Ona može biti niskokalorična i visokokalorična. Glavni sastojci, koji komad odeće čine manje ili više masnim, su kroj, materijal, oblik i boja", poručuje autorka knjige. 

Dva opšta pravila su da odelo ne sme biti ni preusko ni preširoko, u bojama koje "stanjuju", poput mornarsko plave ili boje uglja. Izbjegavajte tkanine koje dodaju kilograme, poput pliša. Sledite ova pravila da biste izgradili stil i spremite se za komplimente.

Smanjite stomak - Mnogim ženama čak ni redovno vežbanje nije dovoljno da se reše stomačića. pravo donje rublje će odraditi pola posla. Gaćice visokog struka, a posebno one za oblikovanje stomaka, sprečiće "prelijevanje".

Potražite haljine sečene ispod grudi jer taj stil skreće pažnju s kritičnih mesta. Još jedna mogućnost je da kombinujete duže tunike ili topove koji prekrivaju bokove s užim pantalonama ili onim ravnog kroja. Poenta je u tome da istaknete ili dekolte ili zadnjicu, nikako i jedno i drugo.

Ako imate veći stomak nemojte nikako da nosite printove. Držite se jednostavnih, tamnijih boja. I izbjegavajte topove do struka jer na taj način skrećete pažnju na problematična područja.

Sakrijte "obešene" nadlaktice - Čak i mršavije žene mogu imati problema s obešenom kožom na rukama. Nosite jakne ili kardigane od srednje teških materijala s tričetvrt rukavima, oblačite ih preko jednostavno krojenih topova ili haljina. Dame sa ovakvim rukama treba da izbegavaju labavije ili "puf" rukave koji privlače poglede.


Stanjite zadnjicu - Dobra stvar su pantalone ravnog kroja u tamnoj boji. Preporučljivo je da imaju velike džepove na zadnjici smeštene jedan do drugog. Treba izbegavati vrećaste krojeve ili takozvane "jahačke" pantalone. Bez obzira da li nosite suknje ili pantalone, izbegavajte printove i svetle boje, kao i topove koji završavaju na samoj zadnjici. Umesto toga, nosite lagane džemperiće i tunike koje padaju odmah ispod zadnjice.

Obuzdajte velike grudi  - Prva stvar je, nabavite grudnjak odgovarajuće veličine. To je najbrži način da izgledate mršavije, jer 80 odsto žena ne zna da kupi grudnjak odgovarajuće veličine.

Žene sa velikim grudima bi trebalo da nose majice ili haljine sa V izrezom. Na ovaj način u prvi plan stavljaju vrat i dekolte, što je kod većine žena lepo područje. Treba se držati jednostavnih tkanina i krojeva, bez dodataka, a za izbegavanje je uvlačenje bluza u pantalone ili suknjejer se torzo skraćuje a grudi izgledaju još veće. 

POVEZANE VESTI

Petak 15.07.2011. 11:17
Ako niste zadovoljni svojim izgledom nece vam pomoci ni garderoba ni gace sa visokim strukom. Sva ova vasa prica pada u vodu kada se zena skine.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online