Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 26.06.2011.
08:00
S media A

Izaberite naočare za sunce

Vruće letnje dane je nemoguće zamisliti bez dobrog para sunčanih naočara. Osim što su lep modni dodatak, one nas svakodnevno štite od jarkog svetla, kao i štetnog UV zračenja. Ukoliko ste upravo ove sezone odlučile da krenete u kupovinu svog idealnog modela, donosimo vam pregled trendi sunčanih naočara za aktuelnu sezonu.

utvrdite oblik lica i izaberite naočare
 

Naočare moraju da pristaju obliku vašeg lica kao i stilu odevanja, inače neće na najbolji način upotpuniti vaš uobičajeni izgled.

PREDIMENZIONIRANI RETRO
Naočare koje nas vraćaju u pedesete i šezdesete i ove sezone su izuzetno popularne, a sedamdesete su apsolutni hit! Što veće, to bolje, a osim što će prekriti otprilike trećinu lica, ove naočari će vam pružiti izuzetnu zaštitu od sunca. Tačkaste, karirane ili okviri u neutralnim nijansama, izbor je na vama. Četvrtasti oblici najbolje će pristajati okruglom, a nežniji i mekši srcolikom, ovalnom i četvrtastom licu.

JARKE BOJE
Dizajneri nisu ni jedan detalj prepustili slučaju, pa su se bojama poigrali i na sunčanim naočarima. Šareni okvir i stakla veselih boja osvojiće vas u trenutku.

NEUNIŠTIVE LENONKE
Ovo je svojevrstan dizajnerski flešbek u lude sedamdesete. Odlika im je što pristaju uz najjednostavnije ali i najformalnije stilove. Ipak pripazite, jer okrugli modeli ne pristaju oblim i okruglim licima, već isključivo četvrtastim, jer ublažavaju oštre crte.

MAČKASTI OBLIK
One su bez konkurencije najbolja opcija koja vašem licu i celokupnoj pojavi daje seksi i senzualnu notu. Inspiracija je pronađena u pedesetim i šezdesetim godinama prošlog veka, a možda je najbolju varijantu za aktuelnu sezonu predstavio slavni Dior. Izuzetno zanimljive naočari koje će najviše odgovarati četvrtastim ili srcolikim licima.

NEOBIČNI OKVIRI
Unikatni oblik, okvir, stakla i ostali detalji, sve može - samo da nisu obične. Ukoliko želite da budete primećene, sa ovakvim modelom ne možete da pogrešite. Možda su najbolji primer Pradine "Minimal Baroque", a za njima ne zaostaje ni Fendijev kolor blok. Uz njih nije potrebno nositi napadne odevne komade, jer su one same dovoljne da razvesele čak i najdosadniju odevnu kombinaciju. Ukoliko imate okruglo lice, birajte četvrtaste okvire i obrnuto, a ovalnom licu pristaju svi modeli.

POVEZANE VESTI

Petak 15.07.2011. 11:00
uvek dobrodosle.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online