Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 18.06.2011.
08:00
T. Božović - Vesti A

Trajna šminka najbolja drugarica

Na malim ekranima se prvi put pojavila u emisiji ''Trejler'' koja se tada emitovala na izuzetno popularnoj televiziji BK.

Jovana Janković

Široku popularnost stekla je kao voditeljka jutarnjeg programa na RTS-u, nakon čega je usledio i čuveni prelazak na Pink televiziju. Gledaocima je najviše zapala za oko na Evrosongu, koji je tada vodila zajedno sa muškarcem svog života, sa kojim, kako tvrde srpski mediji, treba i da stane na ludi kamen.

Otkriva koliko uživa u negovanju i na koji način izgleda sveže kao prolećna rosa i dok se drugi još bude.


- Svakog jutra nakon ustajanja umijem lice posebnim medicinskim gelom, koji koristim za skidanje šminke. Zatim nanosim kozmetičku penu, koja mojoj koži daje elastičnost i vlažnost, a potom i kremu. U zavisnosti od godišnjih doba volim da promenim kremu, jer koži uvek prija nešto drugo, a smatram da se lice brzo zasiti istog preparata.

Ženstveni nokti


- Važno mi je da uvek imam sređene nokte, tako da dva puta mesečno odlazim na pedikir, a jednom nedeljno na manikir. Koristim isključivo lakove marke opi, a omiljene nijanse su mi pink i svetlocrvena tokom leta, dok zimi obično biram bordo i ljubičaste nijanse. Najviše volim da na rukama imam nokte srednje dužine, tako da nesmetano mogu da radim na kompjuteru, ali da oni istovremeno izgledaju ženstveno.

Lepa voditeljka tvrdi da su joj omiljeni preparati kaneba i šiseido, koje neposredno pre profesinalnog šminkanja nanosi na svoje lice. S obzirom na to da joj dan započinje rano, već oko devet sati, nakon emitovanja emisije, ona oblači trenerku i skida šminku, odlazi u teretanu, dok sve druge žene idu sveže našminke na posao.

Voli da se šminka, ali pre profesionalnog angažovanja nije znala to sama da radi.


- Nisam bila nešto vešta u šminkanju sve dok nisam počela da radim na televiji. Saradnja sa profesionalnim šminkerima mi je mnogo značila, mnogo toga sam naučila, ali još uvek se sama šminkam samo kad moram, a to je retkost. Nisam nikada nešto posebno zahtevala, jer ipak ni ja ne volim da se neko meša u moj posao, tako ja ne guram svoje prste u tuđi, a znam da će sve biti profesionalno odrađeno. Volim i kad se šminkeri menjaju, jer je to najbolji način za otkrivanje nečeg novog. Naravno, neko nam prija više a neko manje.


Trajni mejk ap je glavni trend u svetu već nekoliko godina, a od velike koristi je svim damama koje nemaju dovoljno vremena za svakodnevno negovanje i šminkanje, a ujutru nakon umivanje izgledate kao da ste sveže našminkane. Tako je i Jovana Janković pre nekoliko godina za svoj izgled uradila pravu stvar, odlučila se za trajnu šminku.


- Pre nekoliko godina moja kozmetičarka me je ubedila da uradim trajnu šminku kapaka, mada sam bila prilično uplašena, jer me je ta procedura podsećala na tetoviranje. Stvarno bih lagala kada bih tvrdila da mi prvo nanošenje nije ostalo u bolnom sećanju, pa uplašena tim iskustvom nisam otišla na korekciju posle nekoliko nedelja. Skupila sam hrabrosti, otišla na novi tretman, mogu slobodno reći da sam prezadovoljna rezultatom, jer se uopšte ne vidi da imam trajnu šminku. Moje trepavice deluju duže, a kada se probudim delujem kao sveže našminkana.   

Utorak 05.07.2011. 21:08
pa, zasto je ne koristis.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online