Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 10.06.2011.
08:00
T. Božović - Vesti A

Šik kombinacije na poslu

Ženski ormar je prepun garderobe, širok spektar boja i modela za svaku priliku. Koliko god se trudili dan započinjete histerijom jer opet nemate šta da obučete. Predlažemo kako da osvežite izgled u granicama propisanog kodeksa oblačenja, pogledajte nekoliko modnih ideja za stilizovaniji izgled na radnom mestu.

Za besprekoran izgled na radnom mestu

U zavisnosti od ozbiljnosti vašeg posla birajte i odevnu kombinaciju. Ukoliko je propisano da nosite osnovni poslovni stil, nikako ne možete pogrešiti sa bluzom na raskopčavanje i klasičnom ravnom suknjom ispod kolena.

Za toplije dane birajte bluzu sa koso sečenim rukavom u svetloplavoj boji, koja svima dobro stoji. Kombinujte je sa teget, crvenom ili žutom suknjom i neutralnom tašnom i cipelama. Takav stajling će biti pravo osveženje za vaše poslovno okruženje.


Neutralne boje uvek dominiraju kada je u pitanju propisani dres kod, ali te boje nisu obevezne. Slobodno se usudite, pa nešto promenite. Nećete dobiti otkaz zbog vedrijih boja, jer elegantno i poslovno možete izgledati i u kostimu nežne pastelne boje, ali pod uslovom da vam aksesoar bude svedeniji.

Zašto da ne unesete malo kolorističke živosti u strogi poslovni ambijent. Ako niste tip osobe koja voli i ume da eksperimentiše onda budite svedeni i elegantni. Izaberite crnu ili teget modernu haljinu puf forme, strukiranu tankim kaišem. Dopunite je blago ukrojenim kraćim blejzerom u nekoj svetloj boji - beloj ili bež.

Cipele mogu da prate boju blejzera. Celu kombinaciju možete razigrati nekim detaljem u kosi u vidu zanimljive crno-bele šnale, na primer.


Muškarci vole ženstvene žene, koje ističu svoje zanosne obline. Ali nemojte preterivati, ipak ne želimo da kolegama skoči naglo pritisak. Sa klasičnom ravnom haljinom koja prati liniju tela, napravićete pun pogodak. Još ako je dopunite jednostavnim kaišem u nekoj kontrastnoj boji koja se slaže sa cipelama, nema greške. Posle radnog vremena bićete spremni i za druženje sa prijateljima u omiljenom kafeu ili restoranu.


Ukoliko ne volite haljine, draže su vam suknje i za vas smo odabrali odličnu kombinaciju, u kojoj ćete zablistati. Klasična crna ili siva poslovna suknja dobiće romantičniji izgled, uz pamučnu bluzu sa cvetnim printom. Postarajte se samo da bude od prirodnih materijala. Finalni pečat izgledu daće jednostavne sandalete, ukoliko su takve cipele dozvoljene poslovnim kodeksom oblačenja u vašoj firmi.

Sve bi seke ljubile mornare


Čuvena rečenica, još čuvenije pesme jednostavno je neizostavna kod prave trendseterke. Mornarski stil je toliko popularan, da ga slobodno možete poneti i na poslu. Bele pantalone, prugasta teget-bela bluza i teget blejzer sa kopčanjem u dva reda, daće vam dozu šik elegancije. Uz ovu kombinaciju ponesite jednostavne sandale sa nižom potpeticom, a vaš mornar će ljubiti vas.

POVEZANE VESTI

Utorak 28.06.2011. 20:34
na poslu se svasta dogadja. treba se skladno obuci.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online