Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 01.02.2018.
04:30
Vestionline A

10 dana je gledao kako mu "otimaju" parking mesto, a onda je rešio da se osveti

Svaki vozač se bar jednom u životu našao u situaciji da mu neko blokira put izlaska s parkinga ili mu jednostavno zauzme parking mesto.

pixabay.com
Budite oprezni kada se parkirate, nikad se ne zna na kakvog "osvetnika" možete da naletite

Priča koju je objavio jedan radnik male firme u severnom Londonu, jedno je od najneverovatnijih svedočanstava o nevoljama sa parkiranjem, piše boredpanda.

Naime, u pomenutoj kompaniji svi zaposleni imaju svoje parking mesto koje ne plaćaju malo, nego čak 1.200 funti godišnje. Kad se dobrano plati svoje parking mesto, onda se očekuje da to zaista i bude vaše parking mesto. Ali, ovom zaposlenom dogodilo se nešto što mu je posle 10 dana dozlogrdilo.

"Čovek se parkirao na moje mesto gotovo 10 dana, iako ima mogućnost parkiranja na nekoj drugoj poziciji. Iako sam ja svaki dan stajao automobilom odmah iza njega i blokirao mu izlazak s parkinga, on je očito odlazio s posla kasnije od mene, jer ga nikad nisam video niti mi je ikada zatražio da pomerim svoj automobil. Osim toga, ostavio sam mu desetine poruka na automobilu da me nazove, da porazgovaramo i da se pomeri s mog parking mesta i nikada nije reagovao", napisao je ljuti čovek kome je nakon 10 dana prekipelo, te je odlučio da se osveti "otimaču parking mesta".

Dogovorio se s bratom koji je otišao u Kanadu na mesec dana da mu pozajmi svoj automobil, a sa kolegom koji je dve nedelje na godišnjem da mu prepusti svoje parking mesto.

"Pričekao sam kasno uveče pa sam bratov automobil parkirao odmah iza svog parking mesta. Kontaktirao sam parking službu i dao im registraciju automobila svog brata kako bih mogao tamo da ostanem parkiran. Naravno, rekao sam im i da na parking mestu ispred nepropisno stoji crvena Ford Fiesta Zatec, te da u ponedeljak slobodno mogu da dođu da naplate kaznu prestupniku", objašnjava "parking osvetnik".

I kad se vratio u ponedeljak na posao, imao je šta da vidi. Zatekao je ljutog prestupnika kako objašnjava kontrolorima parkiranja da ne može da izađe s parkinga jer mu je blokiran prolaz. Oni su mu rekli da je parkiran na nedozvoljenom mestu, te da mora da plati100 funti kazne.

"Njegov automobil je tamo stajao oko mesec dana i platio je oko 2.000 funti kazne. Da, neverovatno je da čovek nije pronašao način da me kontaktira da ja pomerim bratov automobil kako bi on izašao s parking mesta na kojem ne sme da bude. Čovek je očigledno idiot", napisao je "parking osvetnik" koji je zadovoljno dočekao svoju osvetu, piše Večernji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online