Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 16.02.2015.
04:30
autoblog.rs A

Osobine automobila na osnovu kojih žene procenjuju muškarce

Na žalost, ako živiš u Srbiji, koliko god da si uspešan ili pametan, velika je verovatnoća da si nisi u mogućnosti da sebi priuštiš "besnu mašinu" koja će ti sama po sebi osiguravati brdo devojaka upitnih moralnih vrednosti, već ćeš voziti u proseku desetak godina stari automobil koji je prošao “sito i rešeto”.

cdn.wall-pix.ne
Ako nemate skupu mašinu budite bar uredni

No, to je potpuno nebitno, jer svi vozimo ono što možemo da sebi priuštimo, ali bitno je da si svestan da žene jednim pogledom na tvoj automobil mogu zaključiti mnogo o tebi kao osobi. Zato pripazi na ove stvari, jer u suprotnom bi mogao biti otpisan i pre nego kažeš keks.

Unutrašnjost

Svi ponekad znamo biti malo neuredni, ali ako ti unutrašnjost automobila izgleda kao da nije očišćena od prvog dana kad je taj isti auto izašao iz fabrike, onda zaboravi na bilo kakvo intimnije druženje, s čim ne mislimo samo na zadnje sedište, nego uopšte.

Nepojedeni sendviči, razbacani papiri i prazne limenke piva, odmah će joj dati do znanja da si neuredan i neodgovoran, što će definitivno rezultovati time da i sledeću noć provedeš družeći se sam sa sobom. S druge strane, opsednutost čistoćom i briga prilikom svakog njenog pokreta da slučajno ne ostavi pokoji otisak na savršeno ispoliranoj armaturi, takođe bi mogla rezultovati s večeri provedene u solo aranžmanu, jer ni jedna ne želi biti na drugom mestu nakon tvoje prve ljubavi – automobila.

Spoljašnjost

Spoljni izgled automobila već na prvi pogled priča dovoljno o tebi, jer ako ti automobil kojim slučajem izgleda kao da je prošao kroz rat, udubljen na svim stranama, “duct tapeom” popravljenih branika i razvaljenih migavaca, budi siguran da ti je to veliki minus. Dovoljno je reći da će zbog toga smatrati lošim vozačem koji vozi ko kreten, udara druge automobile na parkiralištu i ne poštuje ništa tuđe. Kao i kad je u pitanju unutrašnjost, nemoj biti jedan od onih koji su toliko zaljubljeni u svoj automobil da im je ta gomila lima najvažnija stvar na svetu.

Veličina

U životu nije sve samo crno i belo, pa možda voziš ogroman automobil zato jer imaš veliku familiju, no, u mnogo slučajeva su vlasnici takvih automobila veliki egoisti ili oni kojima su takvi automobili produžetak nečeg što im fali u životu. Razmislite samo koliko puta ste za volanom ogromnog terenca videli osobu koja jedva vidi preko upravljača i biće vam sve jasno.

Boja automobila

Boja automobila je nešto što svaki vlasnik bira kod kupovine u slučaju da automobil niste nasledili ili dobili na poklon. Svaka boja govori nešto o karakteru njegovog vlasnika, pa tako i žene izvlače određene zaključke kad je u pitanju boja vašeg automobila. U redu, možda neće odmah zaključiti da ste moderan muškarac ako vozite beli automobil, ali sigurni smo da bi mnoge razmišljale da li ući u automobil ako ste po njih došli u rozom ili automobilu u nekoj od flourescentnih boja. Naravno, samo u slučaju da ne vozite Ferrari, Lamborghini ili neku drugu mašinu u tom cenovnom rangu.

Oprema

Kao i spoljni deo automobila, i unutrašnjost bi trebala biti uredna i bez oštećenja na svakom koraku. Žene možda ne mare da li ti je automobil opremljen svom najnovijom tehnologijom, najkvalitenijom kožom ili elektronski podesivim sedištima, ali ako je, onda je bolje da su sve te stvari funkcionalne. Nemoj ispadati površan jer ti je automobil na prvi pogled opremljen ko avion, a dok treba uključiti klimu ili podići atmosferu prigodnom muzikom, pola sistema u automobilu ne radi.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online