Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 11.11.2010.
08:46
blic.rs A

Čavić uz Ivanu na operaciji

Romansa između našeg najboljeg plivača Milorada Čavića i odbojkašice Ivane Đerisilo oduvek je bila obavijena velom tajni, jer su oboje retko kada davali izjave po pitanju njihovog odnosa. Pre nekoliko dana Ivana je bila podvrgnuta operaciji ramena, a uz nju je sve vreme bio najbolji srpski plivač.

Mediji ih razdvajali šest puta, a oni i dalje zajedno: Ivana Đerisilo i Milorad Čavić
 

Sportski par Čavić - Đerisilo uživa u ljubavi bez obzira na brojne tračeve o njihovoj vezi

Par je počeo romansu godinu dana nakon Olimpijskih igara u Pekingu, gde su se i upoznali. Ivana je u vreme njihovog upoznavanja bila u braku s rukometašem Borisom Stankovićem, dok je Čavić bio u vezi s voditeljkom Brankom Cvijanović. Od tada su ih, prema rečima našeg plivača, novinari razdvajali šest puta, a istina je da su prekinuli samo jednom.


- Bila je uz mene kada sam imao operaciju kičme i bila mi je velika podrška kao što sam ja njoj posle operacije ramena koju je nedavno imala. Ona trenutno živi u Istanbulu i veliki je profesionalac. Ja za sada boravim u Beogradu, imam prijatelje, ali i prijateljice. Zar svaki susret sa njima mora da znači da postoji nešto više od prijateljstva - objašnjava Čavić.


Naša odbojkašica Ivana Đerisilo je prošle nedelje imala operaciju ramena, a kako bi sve vreme bio uz nju, Čavić je odlučio da propusti utakmice košarkaša i fudbalera Partizana u evropskim takmičenjima.
 

Leto u SAD

Svako slobodno vreme par koristi da provede zajedno, a proteklog leta zajedno su boravili u SAD. Ivana i Milorad su gotovo čitavo leto proveli u Americi, gde je plivač podvrgnut operaciji leđa zbog koje nije učestvovao na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

- Nisam bio na evropskim mečevima košarkaša i fudbalera Partizana jer je moja devojka Ivana Đerisilo ponovo operisla rame i taj hirurški zahvat obavljen je u Beogradu. Mislim da bi bilo korektno da budem uz nju u narednom periodu - rekao je Čavić, koga sada retko možemo videti u noćnom provodu. On to objašnjava sledećim rečima:


- Ne smem da idem na mesta gde su gužve da se opet ne bih povredio, to bi onda bio veliki problem za mene jer sam nedavno počeo da treniram.
Iako su mnogi pisali da je posle svakog raskida par definitivno stavio tačku na svoju vezu, Ivana i Milorad nisu nikad komentarisali takve natpise, a skoro svaki put kada bi se osvajač srebrne medalje na Olimpijadi pojavio u javnosti bez Ivane, pisalo bi da su raskinuli.


Čavić je nedavno izjavio da mu ne smeta pisanje o njihovom odnosu ukoliko je, naravno, istina.


- Kada je istina, neka se piše. Ali, poslednja tri-četiri meseca napisano je dosta neistina. Čitali smo „izjave“, a da ih nikad nismo dali - prokomentarisao je Milorad uplitanje medija u njihov privatan život.


U vreme kada je Milorad dobio stan zbog svojih sportskih uspeha, pojavila se i informacija da je Ivana trudna i da par već uveliko oprema stan, što se na kraju ispostavilo kao još jedna netačna informacija.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online