Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 04.10.2010.
10:34
Blic A

Lana: Moje je da zagolicam maštu

Lana Dramićanin, nekadašnja voditeljka emisije "Relly" na RTS-u, nedavno je prešla na OBN televiziju gde vodi provokativnu "Laninu vremensku prognozu", te se iz Beograda preselila u Sarajevo. Prognozu vodi u seksi kostimima koje, kako kaže, sama bira da bi zagolicala maštu gledalaca, pišu beogradski mediji.

- "Lanina vremenska prognoza" privukla je pažnju čitave Evrope i sveta. To je zaista neverovatan rekord za samo mesec dana emitovanja emisije. Čelnici OBN televizije osmislili su idejni plan emisije, a ja sam uradila sve ostalo sa svojom harizmom i energijom. Poenta su poruke između redova. Cilj je ostvaren samim rekordima gledanosti - kaže Lana intervjuu za ''Blic''.

Na pitanje kako doživljava komentare da je njena prognoza u stvari erotska, kaže da je na njoj da probudi maštu gledalaca.


- Lanino je samo da zagolica maštu, a ostalo je na gledaocima - kaže voditeljka i navodi da sama bira garderobu za emisiju. U jednoj emisiji bila je obučena u kostim policajce, te u sobaricu.


- Lana sama bira garderobu. U zavisnosti od teme. Svaki dan je različiti kostim koji prati tekst. Teme uglavnom biram sama, a u pisanju tekstova mi pomažu Vedrana Seksan i Vanja Bulić. Inspiraciju pronalazimo u svemu što nas okružuje, svakodnevnim dešavanjima kako u BiH, tako u regionu i svetu. A zanimljiv mi je i svetski šou-biznis - kaže Lana za beogradski list.

Lana se zbog posla iz Beograda preselila u Sarajevo.


- Dobila sam ponudu koja se ne odbija. Sigurno ste čuli za narodnu izreku koja kaže: "Budala živi gde je navikao, a pametan gde mu je bolje." A Lana je uvek bila pametna - kaže voditeljka i navodi kako su reagovali njeni najbliži kada je odlučila da vodi provokativnu prognozu.


- Moji roditelji me u svemu podržavaju. Ja u šali kažem da su navikli na moje bubice, od odlaska u Venecuelu sa 18 godina, zatim upisivanja španskog jezika dok sam bila na drugoj godini Pravnog fakulteta, pa i do dolaska u Sarajevo i angažmanu na OBN televiziji - priča Lana i navodi da je Bosni veoma popularna.


- U čitavom regionu obožavaju Lanu i njenu vremensku prognozu. Stalno me zaustavljaju i pitaju za vreme i da se slikam s njima. Inače, ljudi kažu kada dobijete vic, to je potvrda vaše popularnosti, a ja sam nedavno čula više njih: "Čak ni Čak Noris ne zna kakvo će vreme biti, samo Lana zna."

Ona kaže da nema vremena za izlaske, jer, kako kaže, puno radi.


- S obzirom na to da sam od jutra do sutra u redakciji, ne stižem da izlazim i još uvek se najviše družim sa svojim laptopom. Noćni izlasci mi inače ne prijaju - kaže Lana i otkriva koji tip muškarca voli.


- Već i ptičice znaju da Lana voli plavooke plavušane.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online