Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 02.09.2010.
17:36
Blic online A

Betmen uživa sa Srpkinjom

Iako se Kristijan Bejl, koji se proslavio ulogom Betmena u sjajnom filmu "The Dark Knight“, već godinama ubraja među najbolje svetske glumce, on uspeva da od medija sakrije svoj privatni život, a malo ljudi zna da je Bejl već 10 godina u braku sa Sandrom Blažić, nekadašnjom manekenkom srpskog porekla rođenom u Čikagu, čija je porodica krajem šezdesetih iz Jugoslavije emigrirala u Ameriku. Sandra i Kristijan, koji su nedavno proslavili 10. godišnjicu braka imaju petogodišnju kćerku Emelin.

Sandra i Kristijan Bejl na jednoj holivudskoj premijeri
 

Sandra Sibi Blažić rođena je 1970. u Čikagu, diplomirala je menadžment na Univerzitetu Južna Kalifornija, a povremeno je radila i kao manekenka. Priča o tome kako je upoznala Bejla liči na scenario klasične holivudske romantične komedije. Naime, Kristijanov mentor nakon dolaska u Holivud bila je Vinona Rajder koja mu je pomogla da dobije angažman u filmu „Little Women“ iz 1994. u kojem je ona igrala glavnu ulogu. Priča se da je Bejl na sve načine pokušavao da zavede Vinonu, ali ona je odbila njegovo udvaranje i on je utehu pronašao u glumici Samanti Matis.

Ćerka uči srpski


Izgleda da Bejl ima mnogo bolji odnos sa porodicom svoje supruge, a Sandrin otac Slobodan Blažić nedavno je novinarima rekao da je Kristijan, nasuprot imidžu koji ima, izuzetno miran i staložen čovek, kao i da insistira na tome da njegova kćerka Emelin nauči i maternji jezik.

 

Blažić je dodao i da Bejl svakog Uskrsa sa porodicom ide u crkvu Svetog Ilije u Los Anđelesu, kao i da je fasciniran pravoslavnim venčanjem, na kome mladenci nose krune što, po Bejlovom mišljenju, čoveku daje mogućnost da se bar na jedan dan oseća kao kralj.

Međutim, Vinona i Kristijan ostali su dobri prijatelji, a krajem devedesetih, Bejl je na jednoj od zabava Rajderove, upoznao njenu ličnu asistentkinju Sandru Blažić koja je Vinoni pomagala na snimanju filmova „Girl, Interrupted“ i „Autumn In New York“.


Venčanje u Las Vegasu


Blažićeva i Bejl, koji je četiri godine mlađi od nje, brzo su postali nerazdvojni i venčali su se 2000. u Las Vegasu. Dve godine nakon svadbe živeli su u Edinburgu, a zatim su se preselili u Los Anđeles gde su kupili kuću u kojoj žive sa kćerkom Emelin i psima Modžom i Ramonom.


U jednom od retkih intervjua u kojima govori o svom privatnom životu Kristijan Bejl je prošle godine za londonski list „Dejli mejl“ slikovito opisao svoju ženu Sibi.


- Moja supruga je veoma jaka žena. Ona je neverovatno snažna i otresita i ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Moje ponašanje kod kuće zavisi od toga koju ulogu trenutno igram, ali Sibi se to sviđa i misli da je to zaista „kul“. Možete to posmatrati na dva načina. S jedne strane, neko bi rekao: „Jadna žena, naterana je da se nosi sa tim“, a opet možete i da joj zavidite i kažete: „Kakva srećnica, u isto vreme može da bude sa toliko različitih muškaraca“ - izjavio je Kristijan Bejl.


Teškoće u braku

 

Druženje sa Brankom Katić


Pred početak snimanja filma „Public Enemies“, u kojem glavne uloge tumače Džoni Dep, Kristijan Bejl i Branka Katić, naša glumica prvo se upoznala sa Sandrom, a zatim i sa Bejlom, iako je želela da izbegne to upoznavanje kako bi se što bolje pripremila za ulogu Ane Sejdž, koju agent FBI Melvin Parvis koga igra Bejl, primorava da izda čuvenog gangstera Džona Dilindžera (glumi ga Džoni Dep).

Međutim, njihov brak nije tako idiličan kako bi se moglo zaključiti, pre svega zbog Bejlove prgave naravi, a kako navode njihovi prijatelji, Sandra se često nalazi u nezgodnoj poziciji da mora da pronađe način da smiri svog supruga koji je sklon nekontrolisanim izlivima besa. To se najbolje videlo u julu 2008. kada se Kristijan uoči londonske premijere filma „The Dark Knight“ žestoko posvađao sa majkom Dženi i sestrom Šeron. Navodno, povod za svađu je bilo to što je Dženi ružno govorila o Sandri, a priča se da je ulje na vatru dodala i Šeron koja je od brata tražila pozajmicu od 150.000 evra.

Porodična svađa se završila tako što je Bejl majku i sestru bukvalno izbacio iz svoje hotelske sobe, zbog čega je nekoliko sati proveo u pritvoru u londonskoj policiji. Ipak, optužbe za fizički napad su odbačene, a poznati glumac je od tada prekinuo svaki kontakt sa majkom i sestrom.


- Ne znam šta mu je bilo te večeri. Urlao je bez razloga na nas, a njegova supruga Sandra koju sam srela nekoliko puta je to sve ćutke posmatrala. Kristijan nam mnogo nedostaje, ali on ne odgovara na naše pozive, mejlove i rođendanske čestitke. Čak je i nekoliko puta promenio broj telefona da mi ne bi mogli da stupimo u kontakt sa njim. Na „Guglu“ tražim njegove slike kako bih videla kako je. Ponekad se slika sa kćerkom, pa mogu da vidim kako moja unuka raste. Ako želim da saznam šta se dešava u njegovom životu, čitam novinske naslove. Zamislite da mu se nešto strašno desi a ja to moram da saznam iz novina - ispričala je majka britanskog glumca.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online