Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 17.05.2019.
14:51
Vestionline A

Severina promovisala album "Halo" i svoje Viber stikere! (FOTO)

Regionalna pop diva predstavila novu dimenziju užitka i zabave njenim obožavateljima širom regiona kroz partnerstvo sa vodećom svetskom aplikacijom za razmenu poruka Viber.

Goran Peresin
 

Najveća zvezda hrvatske i regionalne muzičke scene, Severina, sinoć je zvanično predstavila javnosti sadržaj svog dugo očekivanog 13-tog albuma "Halo" u prisustvu saradnika, prijatelja i obožavalaca. Album sadrži 17 pažljivo odabranih pesama, za koje se očekuje da će sa velikim uspehom naslediti hitove sa albuma "Dobrodošao u klub". Novi album "Halo" odlikuju različiti stilovi i žanrovi pop muzike, koje Severina karakteristično lako kombinuje na način koji pruža prepoznatljivi izgled i zvuk. Da li bi uopšte bilo moguće zamisliti da bilo ko drugi izvodi hitove poput "Štikle" ili "Gas gas" – ali i vanvremenske balade poput "Dalmatinke", "Virujen u te" i "Grad bez ljudi"?

Luka Marotti
 

Iako javnosti nije poznata kao kompozitor, Severina je upravo napisala muziku i reči za pesme "Pogled ispod obrva", "Mili moj", "Djevojka sa sela", "Prijateljice", "Ja samo pjevam", "Ostavljena"... 

Pesme sa novog albuma "Halo", koje predstavljaju evoluciju u potpuno novi zvuk, već su preslušane preko 230 miliona puta na YouTube-u, što potvrđuje značajan razvoj njenog muzičkog izraza. Vrhunska produkcija i 14 novih spotova koje je snimila propraćeni su ovacijama na promotivnoj žurci u zagrebačkom klubu „Opera“. Brojne Severinine kolege, prijatelji i obožavaoci – a među njima porodica Kojić,  Tonči Huljić, Branko Đurić Đuro, Goran Karan, Filip Miletić, Nives Celzijus, Bojana Gregorić Vejzović, Matija Vuica, Amir Kazić Leo i mnogi drugi su uživali u muzici i proveli noć za pamćenje.

Goran Peresin
 

„Veoma sam srećna što sarađujem sa Rakuten Viberom – pogotovo što sam i lično obožavateljka Viber stikera. Nadam se da ćete uživati u mojim stikerima i slati ih redovno svojim prijateljima i porodici, jer sam sigurna u to da svi vi imate nekog posebnog u svom životu kome ćete poželeti da pošaljete reči pesama 'Virujen u te', 'Moje prijateljice' ili 'Ovo će biti dobra noć, predosjećam ...',“ izjavila je Severina. „Želela bih da se zahvalim autorima pesama i kolegama koji su mi pomogli da uradim ovaj album. Takođe bih želela da se zahvalim celom umetničkom timu koji je učino sve da sa lakoćom prenesem svoje emocije kroz video spotove. Ideja za ovu promociju potekla je od mladog režisera Roka Počečnika, koji će takođe biti zadužen za moju turneju na jesen – posvećenu našem Tomažu. Ivona Brnelić, moja dugogodišnja saradnica i prijateljica, zadužena je za koreografiju. Hvala svim mojim kolegama, agenciji PR 365 na požrtvovanoj podršci – i svim gostima koji su uveličali ovaj događaj. Ovo sam posvetila svima njima, sa željom da im pružim sjajnu zabavu i priredim noć za pamćenje; čini mi se da sam uspela u tome, i zbog toga sam izuzetno srećna!“ istakla je Seve.

Promo
Jedan od ekskluzivnih Viber stikera

Severina je uvek bila i biće poznata po prevazilaženju granica i predrasuda, naročito kada na koncertnim nastupima obasja scenu svojom jedinstvenom pojavom i interpretacijama. Ona ujedno pomera i sopstvene granice, zbog čega je njena poslednja turneja „Dobrodošao u klub“ ocenjena kao jedna od najboljih – ako ne i najbolja – u našem regionu. Očekuje se da će novu turneju započeti do kraja 2019.  

Promo
 

Uz najavu nove „zemljotresne“ turneje, Severina je predstavila i svoju saradnju sa kompanijom Rakuten Viber, jednom od vodećih svetskih aplikacija za razmenu poruka – kroz promociju sopstvenog paketa Viber stikera, dostupnog za besplatno preuzimanje ovde. Inspirisani njenim najpopularnijim pesmama, „Seve“ stikeri će sigurno postati veliki hit među njenim obožavaocima – dodajući kul, zabavnu i izražajnu notu četovima kroz njene jedinstvene i autentične fraze. A kad njeni poklonici preuzmu ove zanimljive stikere, automatski će se pridružiti zvaničnom Severininom Community-ju (zajednici) na Viberu – na kome će uvek među prvima saznavati najnovije vesti i priče o svojoj omiljenoj zvezdi u direktnom odnosu sa njom, putem raznih promocija, ponuda i mogućnosti za četovanje koje će im ekskluziivno biti dostupne ovde. 

„Naša saradnja sa Severinom se izdvaja kao jedna od najvažnijih koje smo imali zadovoljstvo da predstavimo do sada u ovom regionu. Severinini obožavatelji žive kroz melodije i reči njenih pesama, a od sada će moći i da razmenjuju emocije putem Vibera, izjavila je Daniela Ivanova, Menadžerka za partnerske projekte kompanije Rakuten Viber za region centralne i istočne Evrope.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online