Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 23.04.2019.
15:00
Vestionline A

Poznati se "fotokopirali": Sara Jo i golman Vladimir Stojković u neobičnom provodu (FOTO)

U Beogradu je održan još jedan neuobičajen događaj koji je okupio najaktuelnije umetnike iz sveta šoubiznisa, glume, i sporta.

Miloš Manojlović
Vladimir Stojković

Spektakularna žurka u čast svih mladih umetnika koji stvaraju noću i veruju da nikad nije kasno da ostvare svoju viziju priređena je u Beogradu, na oduševljenje velikog broja gostiju, među kojima su bili glumci Slaven Došlo, Vladimir Aleksić, Miodrag Dragičević, Bojan Perić, Matea Milosavljević, pevačice Sara Jo i Ida Prester, reper Struka, fudbaleri Vladimir Stojković, Armin Đerlek, Filip Stevanović, košarkaši Ognjen Jaramaz, Nikola Mišković, influenseri Lea Stanković i Andrija Jo, i mnogi drugi.

Miloš Manojlović
Sara Jo

Nakon Los Anđelesa, Tokija, Londona i drugih svetskih metropola i naša prestonica je organizovala zanimljiv događaj na kom je predstavljen novi model adidasa – Nite Jogger, svetleća silueta modernog dizajna. 

Miloš Manojlović
Bojan Perić

Upravo su svetlosni momenti privlačili pažnju tokom čitave žurke koja se održala u originalnom i neobičnom ambijentu, u zgradi Jugošpeda. Improvizovana benzinska stanica, auto radionica, dark room, VR kutak, foto stanica i deo za fotokopiranje neke su od aktivacija koje je isprobao veliki broj umetnika i gostiju koji su se zabavljali tokom čitave večeri i trudili da naprave što bolju fotografiju za društvene mreže.  

Miloš Manojlović
Miodrag Dragičević

Glumac Miodrag Dragičević, koga trenutno gledamo u serijama Pet, Urgentni centar i Žigosani u reketu, nije krio oduševljenje, pa nam je otkrio kada je on najkreativniji.

- Noću imam najveću inspiraciju. Tada sumiram sve što mi se desilo tokom dana i mašta mi najbolje radi. Gradska dešavanja balansiram, gledam da ih doziram tako da mi ne dosade. Svako veče izlazim napolje, volim da se provedem negde sa društvom. Nekad je to kafica, a nekad i žurka, baš kao ovaj put, ali uvek se trudim da se posvetim i porodici - rekao je.
Jedan od naših najboljih golmana, Vladimir Stojković na događaj je stigao u društvu prijatelja i klupskih kolega i otkrio da retko posećuje noćne događaje.

- Kada sam bio mlađi mnogo više sam voleo da izlazim. Sada preferiram sportska dešavanja. Nisam nikada bio noćna ptica jer se oduvek bavim sportom, a od kad postoje karantini nekako nikada nisam umeo da ih prevarim i iskradem se. Danas sve doziram u granicama normale i drago mi je da sam bio deo ovog događaja jer sam se sjajno provero. Ali, ako me pitate, definitivno sam više dnevni tip - istakao je.

Miloš Manojlović
Slaven Došlo i Matea Milosavljević

Popularna pevačica Sara Jo već dugo sarađuje sa adidasom i, kako kaže, ovaj brend je postao deo njenog svakodnevnog života, baš kao i model Nite Jogger.

- Patika namenjena nama kreativcima koji stvaramo 24/7 kao stvorena je za mene. Veče me najviše inspiriše, bilo da je muzika u pitanju, nastupi, koreografske probe ili nešto treće. Sam događaj je bio zaista fantastičan i odlično sam se zabavila. Možda mi je fotokopir mašina bila najzanimljivija, ne možete da verujete koje sve fore tu mogu da se naprave. Pravili smo skroz cool postere, i ispalo je i bolje nego što smo mogli i da očekujemo - rekla je Sara kroz smeh.
Mekano tkanje, lagan materijal i Boost pena čine novu siluetu idealnom za noćno istraživanje. Nite Jogger posebno izdvajaju hi-vis detalji, odnosno elementi sa visokim odsjajem, kao i poruka brzina noći, ispisana sistemom znakova morzeove azbuke na spoljašnjem delu đona. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online