Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 19.01.2019.
11:37
b92.net A

Holivudska diva koja ne ističe privatni život: U braku je 22 godine i ima četvoro dece

Holivudska diva Kejt Blančet je australijska glumica i dobitnica mnogih filmskih nagrada, od kojih su najvažnija dva Oskara, tri Zlatna globusa i tri BAFTA nagrade.

EPA/Claudio Onorati
Kejt Blančet

Kejt je jedna od najplaćenijih glumica na svetu, a 2007. i 2018. važila je za jednu od 100 najuticajnijih ljudi na svetu.

Svi dobro poznajemo njen talenat i uloge koje je tumačila u brojnim filmskim ostvarenjima, ali privatni život glumica retko ističe. Jednom prilikom je rekla da je to zato što i sama ne voli da gleda filmove u kojima su glumci čiji privatni život dobro poznaje, jer joj to skreće pažnju sa talenta i glumačkog umeća jedne osobe.

Oskara je dobila za uloge u filmu Aviator i Nesrećna Džasmin.

Kejt je udata za scenskog pisca Endrua Aptona. Upoznali su se 1996. godine na setu snimanja jednog TV šoua, a venčali su se u decembru naredne godine.

"Nastavili smo da se družimo, a onda smo jedne večeri igrali poker i ne znam kako, ali nekako smo završili ljubeći se. Tri nedelje kasnije on me zaprosio. To je bio najromantičniji trenutak u mom životu“, rekla je glumica o početku ljubavi sa suprugom.

Par ima četvoro dece, tri sina i jednu usvojenu ćerku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#throwback

A post shared by Cate Blanchett (@cateblanchett) on Oct 10, 2018 at 5:51pm PDT

Prvog sina Dešijela Kejt je rodila 2001, drugog Romana Roberta 2004. i trećeg Ignejšusa Martina dobili su 2008. godine.

2015. godine par je usvojio ćeku Editu Vivijan Patrisiju, a Kejt je rekla kako su od rođenja prvog sina želeli da usvoje dete.

Kejt Blančet je nesumnjivo zvezda, ali ni po čemu tipična: ne trči za samopromocijom, ne puni stranice tabloida skandaloznim ispadima, ne menja svaki čas partnere, mrzi selfije, ne oglašava se na Tviteru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Cate Blanchett (@cateblanchett) on Mar 13, 2017 at 3:48pm PDT

Čak i ne živi među filmadžijama na Beverli Hilsu, nego je za trajnu adresu prvo odabrala Englesku, i to priobalni gradić Brajton, zatim se s porodicom preselila u rodnu Australiju, gde je kupila kuću u Sidneju kako bi decu podizala daleko od razmaženog filmskog sveta, a nedavno opet porodičnu bazu preselila u Veliku Britaniju, u idilično mestašce u Saseksu.

Ipak, stvari nisu uvek bile idilične za nju. Kaže da je odrastala u porodici u kojoj nije bilo raskoši.

"Odrastala sam u besparici. Moja porodica je dobro znala šta znači onaj panični strah koji osetite kada nemate novca i ne znate da li će ga biti.“

O estetskim operacijama nikada nije ni razmišljala jer kaže da niko ne može da predvidi kakve će biti dugoročne posledice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Their joy is evident for all to see! Love this couple #adorbs

A post shared by Cate Blanchett (@cateblanchett) on Mar 29, 2014 at 4:46pm PDT

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online