Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 04.07.2018.
01:00
S. Đ. - Vesti A

Sa ekrana na ekran

Doskorašnje zaštitno lice RTS Nataša Miljković, počela je da vodi novi jutarnji program TV Prve. Jedno od najpoznatijih TV lica u Srbiji priključila se ovih dana timu Prve televizije i počela je da vodi jutarnji program TV Prve, dok su Jovana Joksimović i Srđan Predojević na odmoru. Od jeseni Natašu čekaju novi projekti.

youtube.com/Zenska Tv
Raduje se novim izazovima: Nataša Miljković

- Veoma se radujem ovom poslovnom izazovu. Bilo je krajnje vreme da se zatvori staro i otvori novo poglavlje koje donosi jedan pozitivan zaokret mojoj karijeri mnoge mogućnosti, ali i rad sa dobro poznatim kolegama sa kojima sam učila, stasavala u ovom poslu i sa kojima se privatno družim. RTS-u dugujem zahvalnost za lepe godine i važna profesionalna iskustva, dug put smo prošli za ovih 15 godina. U prijateljstvu i dostojanstvu smo se rastali. Hvala im - rekla je Nataša za beogradske medije.

Ona je istakla da joj je bilo čudno kad je napuštala zgradu Javnog servisa.

- Bilo je tužno, ali nismo plakali. Jedan kraj i jedan početak su se stopili u trenutku, pa je bilo i sreće i sete u isto vreme. Suza je umalo krenula samo kad sam otišla do jedne kancelarije gde je sve počelo. Ali, ipak nije.

Lepo pojačanje

Voditeljka Nina Radulović se posle angažovanja na Ženskoj TV posle nekoliko godina ponovo vratila na ružičastu televiziju. Lepa voditeljka se u velikom stilu pojavila na TV Pink i vodi Nacionalni dnevnik. Da podsetimo, Nina je već bila deo televizije Pink, gde je vodila emisiju Trenutak istine.

Ovo je samo jedan u nizu velikih TV transfera od početka godine. Jovanin i Srđanov prelaz sa TV Pink na TV Prva mnogi nazivaju transferom godine. Njih dvoje su nakon prelaska sa RTS-a bili jedan od vodećih televizijskih parova, a nakon Jutarnjeg programa na ružičastoj televiziji prešli su na Prvu.

Lea Kiš je posle 13 godina napustila televiziju Pink na kojoj je vodila i uređivala emisiju Nedeljno popodne sa Leom Kiš i postala novo lice Grand televizije. Njena emisija skinuta je sa Pinkove programske šeme kada je počeo rijaliti Zadruga, 6. septembra 2017. godine.

- Jednostavno, promena i prelazak na bolje. Bolje za mene. Na Pinku sam bila maksimalno ispoštovana i zadovoljna, ali vreme je za obostranu promenu. Vrlo sam zadovoljna što se tiče finansijskih uslova, mada ja nikada nisam imala loše uslove na Pinku. Bez obzira na honorare, radim svoj posao isključivo iz ljubavi. Finansijski uslov jeste važan, ali ne i presudan. U svakom slučaju, zadovoljna sam prelaskom. Ne razmišljam materijalno - rekla je tada kaže Lea Kiš.

Vreme za promene

U medijima je pre nekoliko meseci odjeknula vest kada je Žika Nikolić, dugogodišnje zaštitno lice RTS prešao na Pink. Voditelj je tada rekao da je vreme za promene, a šuškalo se kako je za ovaj transfer dobio 200.000 evra.
- Ja mislim da je u pitanju ljudski momenat. Poslednjih godinu dana bila je tolika huka i kuka na mene, šta ću tu kao penzos, da se guram, i ja sam to ispoštovao. Mislim da su u pravu. Stekao sam penziju u toj kući, postao sam neka zvezda. Zahvalan sam RTS-u što je bila uz mene i posle penzionisanja. U međuvremenu sam dobio ponudu od Željka Mitrovića, koja je bila ljudska. Inače, mi razgovaramo još od 2005. godine, i evo, treća sreća. To je jedan fin dodatak na moju penziju. Ljudi pričaju, i lepo je kad se priča - rekao je Žika u emisiji Amidži šou.
Aneta Ivanović koju je publika gledala u emisiji 150 minuta na TV Prva prešla je na RTS, gde je postala urednica emisije Žikina šarenica, koju posle Žike vodi Slobodan Šarenac i Ana Babić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online