Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 30.06.2018.
15:55
blic.rs A

Čudo od deteta: Ljuba je pobednik "Pinkovih zvezdica"

Mali Ljuba Stanković, ili kako ga još nazivaju šestogodišnje čudo od deteta, pobednik je ove sezone "Pinkovih zvezdica".

youtube.com/Pinkove Zvezde
Osvojio srca publike i žirija: Ljuba Stanković

Ljubina pobeda oduševila je mnoge, koji su sve vreme takmičenja navijali za njega, a uz brojne čestike stigao mu je i prvi poklon za pobedu. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je Ljubi, kao talentovanoj Pinkovoj zvezdici, obezbedio klavir, koji će mu biti isporučen sledeće nedelje.

Žiri "Pinkovih zvezdica" uveren je da su i Ljuba i ostali finalisti, koje su oni izbrali pravi mali genijalci, ali da im je ipak drago što je odluka o pobedniku prepuštena fanovima ovog takmičenja.

Otkriće sezone po mišljenju većine definitivno je mali Beograđanin Ljuba Stanković. On je i pre proglašenja najboljeg nevino poručio: "Ja sam pobednik" i obrazložio.

- Svuda me zaustavljaju ljudi, grle i ljube i govore mi da sam pobednik. Drago mi je što me vole, ali ja volim najviše da pevam, bez obzira na to ko ima najviše obožavalaca. Svi finalisti sa kojima sam se takmičio su moji drugari i mnogo mi je žao što se takmičenje završilo i što više nećemo imati probe. Tužan sam jako - rekao je Ljuba za "Blic", a njegov otac Boban otkriva:

- Ljuba je plakao i juče i danas jer je kraj takmičenja i što neće viđati decu i žiri. Uzbuđen je što poslednji put peva na ovoj velikoj sceni u takmičenju, ali verujte da nam plasman nije bitan koliko nam je drago što je osvojio hiljade, da ne kažem milione ljudi. Svi ga vole, od Jelene, Goce, Milana i svih ostalih u žiriju, preko Saše Kovačevića i brojnih pevača do običnih ljudi. Svima sam zahvalan što mu ukazuju pažnju jer on ovako mali živi za scenu.

Leontina Vukomanović istakla je da je ovu sezonu "Pinkovih zvezdica" obeležilo petogodišnje čudo od deteta.

- Moj najjači utisak u ovoj sezoni je taj što smo imali najmlađeg prijavljenog takmičara, a to je mali Ljuba koji je nas je sve očarao. On nije fascinirao samo mladošću, nego iskonskim talentom, a takođe i spremnošću da napreduje. Bez obzira na to što je ovo jedna od jačih sezona što se tiče pevačkih kvaliteta dece, publiku su naša deca privukla i dečjom nevinošću koju pokazuju dok izvode popularne melodije - rekla je Leontina za "Blic" i dodala:

- Žao mi je što neka deca nisu stigla do finala jer su neki od njih možda i najviše po ukusu publike, koja ne bira pevače virtuoze, nego najsimpatičnije. Po modelu interesantnosti publika nalazi svoje favorite među decom koja pevaju najslađe, najemotivnije i posebna su po nečemu - ispričala je Leontina.

Regionalna pop zvezda Sergej Ćetković kaže da je počastvovan što je bio deo projekta Televizije "Pink".

- Drago mi je što sam i ove godine imao čast da sa svojim kolegama budem deo najgledanijeg muzičkog šou programa. Deca su fenomenalna i jako talentovana, a naš zadatak nije bio nimalo lak. Siguran sam da smo uradili dobar posao i da su najbolja deca ušla u najuži izbor za pobednika takmičenja. Svako od njih je pokazao veliki napredak i iz emisije u emisiju bivao sve bolji - kaže Sergej koji je imao obavezu da realno ocenjuje i sebi bliskog člana porodice, sina svog rođenog brata.

- Ovu sezonu ću pamtiti i po tome što se takmičio moj bratanac Relja, koji je na moju radost pokazao da je veoma talentovan i da ima ko da me nasledi iz porodice. Žao mi je što nije ušao u superfinale, ali kao što govorimo i ostalim takmičarima, ovo nije kraj već početak i da iskustvo stečeno u ovoj emisiji iskoriste kako bi unapredili i izgradili sebe u ozbiljne pevače i dobre ljude - poručuje Ćetković.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online