Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 08.06.2018.
17:36
S. Đurić - Vesti A

Otkrivamo ko je lepa devojka u novom spotu Željka Joksimovića

"Ponelo me je, ponelo, bila si ti savršena, po meri. Ponelo me je, ponelo, hvala za sve, hvala i ne zameri", reči su nove pesme Željka Joksimovića koji je odlučio da za ovu numeru snimi i spot.

Promo
Marina Lazić u novom spotu Željka Joksimovića

Letnja atmosfera, dobra muzika i fenomenalna žurka jeste ono što se na prvi pogled može videti u spotu za pesmu "Ponelo me". Međutim, to nije sve. Pažnju je privukla i lepa devojka sa violinom koja se u jednom trenutku nalazi u krupnom kadru.

Neki su je se možda setili iz spota za pesmu "Milimetar", a oni koji malo bolje pamte likove sigurno su je povezali i sa pesmom "Devojka sa polja zelenih" jer je i u tom spotu privukla veliku pažnju.

Evo o kome se radi. Marina Lazić, koja je danas jedan od Željkovih pratećih vokala, upoznala je poznatog muzičara kada je imala samo 16 godina.

- Saradnja na pesmi Devojka sa polja zelenih bila je početak jedne fenomenalne priče sa Željkom Joksimovićem. Upoznali smo se sasvim slučajno. Moja sestra je tada sa njim svirala violu, a ja sam tek upisala Fakultet muzičkih umetnosti. On me je zapazio i pozvao da učestvujem u snimanju spota - objašnjava Marina koja je sa Željkom sarađivala i na projektu "Dva sveta".

Kako kaže, na snimanju spota za pesmu "Ponelo me" bilo je predivno i vrlo kreativno.

- Pored violine, planirali smo da sviram i harmoniku, ali nismo mogli da nađemo odgovarajuću, pa smo osmislili da iskoristim majicu na koju je ovaj predivni intrument našiven. Tako da sam simulirala taj deo, što možete i da vidite u spotu. Svaki rad sa Željkom je unikatna i donosi veoma lepa iskustva, pa je tako bilo i ovog puta - rekla je ona.

Publika će imati priliku da je vidi i čuje uživo zajedno sa Željkom već 16. juna na stadionu Tašmajdan kada će na samom početku koncerta pokazati svoje umeće na violini.

- Očekujem da će ovo biti poseban koncert jer smo pripremili dosta toga zanimljivog, ali neću mnogo da otkrivam. Reći ću samo da ću u jednom trenutku zajedno sa koleginicama imati solo tačku. 

Dok su u toku poslednje pripreme za spektakularan koncert, Marina iskreno otkriva kako je raditi sa Željkom Joksimovićem.

- Saradnja sa njim je veoma lepa, ali nije uvek laka. Da bi sve bilo savršeno mora mnogo da se radi, mada meni to ne predstavlja nikakav ptroblem i zaista uživam u radu sa Željkom. Kroz naporan rad mi zaravo ostvarujemo sjajne rezultate i to na kraju donosi veliko zadovoljstvo - rekla je lepa devojka iz Joksimovićevog najnovijeg spota.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online