Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 06.06.2018.
11:44
b92.net, Vestionline A

Kraljevska pravila koje Megan Markl mora da poštuje

Koliko god da je uzbuđena jer je postala vojovotkinja od Saseksa, Megan Markl je svesna da ulaskom u kraljevsku porodicu mora da se drži svih kraljevskh obaveza i posebnog protokola.

EPA/Andy Rain
Čeka je drugačiji život: Megan Markl

Pa, kakav život će sada imati Megan? 

Njene kraljevske obaveze su razne – od prisustvovanje zvaničnim događajima do učestvovavanuj u filantropskim projektima, a sve to bez snimanja selfi fotografija i prisustva na društvenim mrežama. Plus - bez tamnog laka na noktima. 

Grant Harold, je bivši batler princa Čarlsa, Vilijama i Harija, a on je CNBS otkrio kakve obaveze čekaju sada Megan Markl, od kada je postala deo monarhije.

Modni stil 



Od kada je saopšteno da su se princ Hari i Megan verili u novembru mesecu, buduća mlada nije nosila helanke ili nijalonke, što su mediji veoma brzo primetili. 

- Ta tema se spominjala tih dana, da dame iz kraljevske porodice ne smeju da nose najlonke. To je lako uočiti. U poslednjim pojavljivanjima vojvotkinje, ona je nosila najlonke na sebi - kazao je Harold i dodao da je reč o prirodnim tonovima, obično boja kože. 

Harold je otkrio da su prirodne boje takođe dozvolene za manikir i šminku, dok su tamni lakovi za nokti veliko "ne". 

- Važno je zadržati prirodan izgled, ništa što je previše jako i privlači pažnju - objašnjava. 

Takođe postoje pravila za crnu boju u oblačenju, a crna se obično nosi kada smo u žalosti. 

"Dijana je za neke prilike ponosno nosila crnu. Pa nema pravila da ne smete da je nosite, ali se crna boja uglavnom bira kada član kraljevske porodice ili neko blizak njemu premine".

Bez društvenih mreža 

Kao američka glumica, Markl je imala svoj lični Instagram profil prepun fotografija u bikiniju, obroka koje je jela, kućnih ljubimaca i prijatelja. I na njenom lajfstajl blogu "The Tig", mogli su se naći tekstovi o modi, do omiljenih knjiga koje čita na letnjem odmoru. 

Kao članica kraljevske porodice, ona neće više koristiti društvene mreže. 

- Nisu joj potrebni blog, Tviter ili bilo koja druga društvena mreža, zato što sve što kaže može prezentovati javnosti putem organizacije čiji je ona deo - on objašnjava. 

Selfiji 

Harold kaže da je razlog zašto ne prave selfije je zato što kraljevska porodica ne doživljava sebe kao poznate ličnosti. 

"Oni nisu selebriti ličnosti, isto je i sa autogramima koje nikada ne daju. To je sada malo drugačije za Megan. Ona je pripadala svetu slavnih, ali je sada deo monarhije, pa se dosta toga promenilo za nju".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online