Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 29.05.2018.
08:28
S. Đurić - Vesti A

Holivudski glamur u Srbiji

Ćerka Svetlane - Cece Ražnatović, Anastasija proslavila je u jednom beogradskom restoranu 20. rođendan, a žurci je prisustvovao veliki broj prijatelja i članova porodice.

Instagram/raznatovicanastasija
Blistale: Aastasija i Ceca

Među prvima se pojavila slavljenica, koja je specijalno za ovu priliku promenila imidž. Cecina naslednica je ošišala šiške, a na sve to je kosu podigla u punđu. Za ovu priliku odabrala je i kratku belu haljinu boje šampanjca bez rukava, sa svetlucavim detaljima, u kojoj je izgledala glamurozno.

Anastasija i Ceca su dočekivale goste koji su za ovu priliku odabrali toalete kao za crveni tepih. Veličanstvenoj žurci pridružile su se mnoge poznate ličnosti, koje su joj od srca poželele najlepše želje, a nisu izostali ni pokloni.

Marina Visković Anastasiji je poklonila crnu torbu poznatog modnog brenda, ali nije želela da pokaže predstavnicima medija kako ona izgleda.

- Anastasiji želim sve najbolje! Ona je vrlo talentovana za muziku i mislim da joj se smeši ozbiljna karijera. Ne virite mi u kesu, ne mogu vam otkriti o kojem modelu torbe se radi - rekla je Marina.

Svetlana Ražnatović, koja se pojavila u provokativnoj, dekoltiranoj haljini, otkrila je medijima da je uzbuđena zbog ćerkinog slavlja, ali da ne želi da pravi medijski cirkus od toga.

- Ovo je veselje za prijatelje i naše saradnike, ništa specijalno. Prosto, još jedan razlog da se svi okupimo i družimo - rekla je Ceca.

Skromna Kristina

Starija ćerka Milice i Željka Mitrovića, Kristina proslavila je nedavno veliku maturu, a roditelji ne kriju koliko su ponosni na svoju naslednicu. Ovo je bio posebno emotivan trenutak za celu porodicu, koja je u punom sastavu ispratila Kristinu na ovu svečanost. Iako su joj roditelji jedni od najimućnijih ljudi u zemlji, 18-godišnja Kristina je poznata po tome da ne voli eksponiranje i razmetanje i da je vrlo skromna devojka. Ona se na maturi pojavila u jednostavnoj i elegantnoj dugačkoj crnoj haljini, i pobrala komplimente za svoj izgled.

Majka i ćerka zajedno su se latile mikrofona u više navrata, a slavlje je trajalo do duboko u noć.
Anastasija Ražnatović je samim svojim rođenjem postala poznata, a u tinejdžerskom periodu je toliko bila zastupljena u medijima, budući da su paparaci pratili svaki njen korak. Njen 18. rođendan bio je tema domaćih medija mesecima pre i posle impozantne proslave.

Brojne poznate ličnosti uvek se potrdue da svojim naslednicima prirede noć za pamćenje, posebno za proslavu punoletstva. Tako su estradni par Marta Savić i Mile Kitić organizovali pre nekoliko godina gala žurku za 18. rođendan svoje naslednice Elene. Osim što je priredio žurku za pamćenje, Aco Pejović je svoju najstariju ćerku Magdalenu za 18. rođendan obradovao automobilom vrednim 47.000 evra.

Ne vole da se eksponiraju

Pevačica i supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović jednom prilikom je otkrila da njihova ćerka Aleksandra, koja je daleko od očiju javnosti proslavila punoletstvo, ne voli da se eksponira u javnosti, kao i da joj ne prija ni pažnja na ulici.
- Aleksandra je toliko divno dete, nikako ne koristi to što su joj roditelji u medijima, i što može da se eksponira, ne izlazi u noćne provode, a ne voli ni sa Sašom da ide u tržni centar. Sa mnom nekako i izdrži, ali sa Sašom ima problem kad krene jer svi hoće da se slikaju i pričaju s njim, i njoj to bude veliki šok. Ona voli sa ocem da prošeta i uživa kao sva deca, pa zato i izbegava da ide s njim bilo gde kad su javna mesta u pitanju. Uspela je da ostane svoja, nije podlegla trendovima, ima svoje drugare i ljubomorno čuva intimu samo za sebe - rekla je Suzana.
Dragana Mirković i te kako vodi računa o svom privatnom životu, pa tako ne eksponira u javnosti svoju decu, ćerku Manuelu i sina Marka.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online