Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 20.04.2018.
08:53
Vestionline A

Otac Nataše Bekvalac kroz suze: Ubio bih za nju

Otac pevačice Nataše Bekvalac, Dragoljub Bekvalac javno je progovorio o nasilju koje je preživela njegova naslednica, i u emisiji na RTS izneo sve detalje o toj kobnoj noći.

Z. K. Munja

- O ovome što se desilo saznao sam u subotu u 10 sati, najmlađa ćerka mi je javila da je sa Natašom, da ju je suprug prebio i naneo joj vidljive povrede po telu. Ja sam uzeo ženu, seo u kola i došao u Beograd. Kada sam stigao, to što sam video ne bih poželeo nikome. Nataša je, mogu da kažem, veoma jaka i čvrsta osoba i rasla je u skladnoj porodici punoj ljubavi koju je dobijala od sestara i nas, i mnogo mi je teško palo kada sam video kako ona izgleda, kao i kada mi je ona opisala šta se desilo - poručio je Natašin otac i dodao:

- Ona je u dogovoru sa mužem izašla da se vidi sa saradnicima oko posla, i javila se putem SMS da dolazi kući i da će je dovesti njen menadžer. Nataša je oko 23 časa došla u stan i videla da Luke nema, zatim je te noći oko 3 sata videla da Luka još nije došao kući. Čula je da je sa ženama u društvu, zvala ga je, nije joj se javljao. Kad je sledeći put ustala od bebe, videla ga je da leži pijan u dnevnoj sobi. Uzela je njegov telefon i videla dopisivanja sa tri različite ženske osobe i ljubavne poruke, nakon čega je želela da ga probudi i da to rasprave.

- Ustao je mamuran, rekao joj da je k***a i napao je ko ju je tu veče doveo kući iako mu je rekla da je menadžer. Doživela je fizičko maltretiranje, udario ju je pesnicom u lice, čupao za kosu, dva - tri puta je pala i na pod. Šutirao ju je nogom u ranu od carskog reza. Pobegla je u sobu kod bebe, a on je nastavio da spava. Kada je ustao oko 9 ujutru, skuvao je kafu i došao u sobu kao da se ništa nije desilo. Pokušao je da poljubi i Natašu, ali ona je okrenula glavu. Njega je to iznerviralo i počeo je da se pakuje i da preti da će otići, što je i ranije radio. On je postao drugi čovek nakon njenog porođaja, stalno je ponavljao da je nakon rođenja deteta njegovo mesto u Natašinom životu postalo manje bitno - javno je ispričao Dragoljub.

On je naveo da je sreća što između Novog Sada i Beograda ima toliko kilometara i kroz suze rekao da bi "za Natašu ubio".

-Pre deset godina sam rekao da bih ubio za Natašu, a večeras kažem poginuo bih za Natašu - rekao je on i nastavio priču o Luki Lazukiću.

- On je jedan prevarant koji je putem zaljubljenih žena rešavao svoje ekonomske probleme. Pokušao je na ime svoje firme da prebaci Natašin i Kristinin (prim.aut. sestra Nataše Bekvalac) stan, i salaš, ali je uspeo to samo da uradi sa kolima. To je jednostavno čovek koji se služi prevarama i obmanjuje žene. Čovek koji je naočit, ali sigurno da čovek koji je ženu od 55 kilograma šutirao ne može da bude normalan. Poštujem žene, a decu ću uvek štititi. Nataša mi je rekla da je on je posle prođaja postao drugi čovek, da je bio ljut što je beba zauzela njegovo mesto. To ne mogu da shvatim. Čoveku je mesto pored svoje žene, a ne u kafani do 4 ujutru - poručio je Bekvalac.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online