Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 04.04.2018.
10:43
blic.rs A

Lima oduševljena Jadranom: za odmor u Crnoj Gori plaća pravo bogatstvo

Bivša srpska snajka i svetski top-model Adrijana Lima već je kaparisala apartmane u jednom od najluksuznijih odmarališta u Crnoj Gori.

EPA/Nina Prommer
Ponovo dolazi na crnogorsko primorje: Adrijana Lima

Kako saznaje "Blic", najplaćeniji svetski top-model Adrijana Lima rezervisala je nekoliko apartmana na Svetom Stefanu gde u avgustu planira da boravi deset dana s porodicom. Za svoj boravak odabrala je najluksuzniji smeštaj gde najniža cena noćenja u ovom periodu godine košta oko 1.800 evra. Lima je odabrala velelepni apartman za sebe i ćerke, dok će dadilja koja bude boravila sa njima, kao i članovi obezbeđenja biti smešteni u sobama, a ovo baškarenje će je sve ukupno koštati oko 20.000 evra.

- Tokom boravka prošle godine Lima se oduševila Svetim Stefanom, te je svoj dolazak odlučila da ponovi i ovog leta. Već je izvršila rezervaciju za sredinu avgusta, kada će sa ćerkama uživati u Crnoj Gori. Apartman u kojem će boraviti gledaće na more, imaće privatan bazen, a biće opremljen u tradicionalno modernom stilu. Adrijana nije žalila novac za boravak u Crnoj Gori, pa je tako unajmila i omanju jahtu kojom će ići u obilazak ostalih mesta - objašnjava izvor upućen u ceo slučaj, i dodaje kakve je prohteve imala čuvena manekenka:

- Ona nije imala velike prohteve. Tražila je slike svih apartamana izabrala je one koji joj najviše odgovaraju. Ona je oduševljena Jadranskim morem i zato želi da ponovo letuje baš u ovoj regiji - prenosi Blic.

Inače, veliki broj svetskih zvezda boravio je na ovom ostrvu, a među njima su: Sofija Loren, Karlo Ponti, Kirk Daglas, Kaludija Šifer, Ronaldo de Asis Moreira poznatiji kao Ronaldinjo, Ričard Vidmark, Monika Viti i Marina Vladi, Boris Spaski i Bobi Fišer, Jurij Gagarin, Leonid Leonov, Sandro Pertini, Vili Brant, Đulio Andreoti, Helmut Šmit, Robert Maknamara i mnogi drugi.

Najpoznatiji srpski teniser Novak Đoković je za svoje venčanje odabrao ovo mesto, a čak je iznajmio smeštaj za sve goste koji su prisutovali svadbenoj ceremoniji.

I početkom jula 2017. godine Adrijana Lima je sa bivšim suprugom Markom Jarićem i ćerkama Sijenom i Valentinom boravila u Crnoj Gori, tačnije Budvi. Tokom tog boravka obilazila je brojne znamenitosti, a po sletanju na Tivatski aerodrom tada je poručila: "Toliko toga za istražiti. Zdravo, Crna Goro." Tu poruku je Lima postavila na društvene mreže.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online