Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 27.03.2018.
00:55
D. Petrović - S. Đurić - Vesti A

Ogoljena privatnost na Instagramu

Prateći svetske trendove i srpske poznate ličnosti, posebno pevačice, sve važne događaje u svom životu dele sa fanovima preko Instagrama. Sa obožavaocima dele emocije kad se zaljube, venčavaju ili razvode. Međutim, srpske zvezde nekad i preteruju. Nakon što su masovno kačile slike kako primaju infuziju, pevačice sada postavljaju i fotografije iz porodilišta.

 

A post shared by Mia Borisavljevic (miaborisavljevic) on Mar 22, 2018 at 10:55pm PDT

Mia Borisavljević izazvala je oprečne reakcije kada je na Instagram postavila sliku tek rođenje ćerkice Eme iz porođajne sale svega nekoliko minuta nakon dolaska devojčice na svet.

- Znam da je slika prilično neobična, ali želela sam da vidite kako izgleda prvi kontakt majke i bebe u porodilištu. Koliko na ovoj slici ima emocija, ljubavi, straha, sreće, adrenalina, svega onoga što ne može u reči da stane - kazala je Mia, koja je na Instagram postavila i slike dolaska bebe u dom koji deli s partnerom Bojanom Grujićem.

Ivan Dobrićić
Štiti naslednicu: Aleksandra Radović

Sve je stvar izbora

I dok se mnoge pevačice slikaju sa decom, ili njihove fotografije kače na društvene mreže, ima i onih koji ne žele da naslednike eksponiraju u javnosti. Malo ko zna kako izgleda sedmogodišnja devojčica Nina, ćerka Aleksandre Radović, koja ne želi da svoju devojčicu javno eksponira.
- Ne osećam potrebu da ćerku izlažem medijima. Ona je tek u vrtiću i to od druge dece saznala da sam pevačica - rekla je svojevremeno Aleksandra.
Dragana Mirković nije krila decu, ali poštuje njihovu želju da se ne pojavljuju u medijima poslednjih godina.
- Sve je to stvar izbora. Ne samo moja deca, već postoji još dece mojih kolega, koja su predivna, školovana, kojih nema u medijima i koja zaslužuju poštovanje svih nas - rekla je Dragana.

Novom trendu podlegla je i Nataša Bekvalac koja je na Instagram okačila svoju fotografiju iz porodilišta nakon rođenja Katje. I dok je stariju ćerku Hanu prvih nekoliko godina brižno čuvala od fotoreportera, čak i pretila tužbama kada su bebu tada u naručju oca Danila Ikodinovića slikali na njihovom imanju u Čeneju, Nata je sada potpuno drugačija.

Prvo je na Instagram postavila sliku Katjine nožice, a potom i fotografiju bebe s pitanjem na koga liči - na nju ili na njenog trećeg supruga Luku s kojim je dobila Katju. Međutim, ubrzo se pokajala i fotografiju obrisala.

Za razliku od njih Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger na Instagram su postavili samo nožice u ruku njihovog sina Luke, dok Novak Đoković još uvek skriva kako izgleda njegova sedmomesečna ćerkica Tara. Doduše, i fotografiju na kojoj se vidi lice starijeg, trogodišnjeg Stefana obelodanio je tek nedavno.

Serena razljutila javnost

Serena Vilijams postavila je na Instagram fotografiju sa ćerkom Aleksis Olimpijom Ohenijan već sedam dana posle porođaja. I ne samo to, ona je svojoj naslednici otvorila Instagram nalog kada je imala samo dve nedelje, pa je mala Aleksis postala jedna od najmlađih "korisnika" ove društvene mreže. Ovim potezom Serena je razljutila mnoge koji smatraju da je bespotrebno da mala deca imaju svoje profile i da njihove fotografije budu svima dostpune.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online