Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 21.07.2010.
03:08
Alo A

Mateus se vraća Marijani!?

Proslavljeni nemački fudbaler Lotar Mateus, koji je doživeo da mu žena Lilijana nabije rogove pred celim svetom, pokajnički se javio svojoj bivšoj ženi Marijani i tražio da se pomiri sa njom, saznaje ''Alo!“!

Neće da se miri: Marijana Mateus

Naime, nemački „Bild“ objavio je fotografije njegove četvrte i još aktuelne supruge Lilijane (22) kako se na jahti ljubi sa nepoznatim muškarcem, a ucveljeni Lotar odmah je nazvao Marijanu Mateus i obavestio je šta se dešava! I ne samo to! Suptilno joj je predložio da pokušaju da obnove svoju ljubav!


- Lotar je očajan zbog svega što su se dešava i što mu se smeje celokupna srpska i nemačka javnost zbog suprugine prevare! Odmah je pozvao Marijanu u koju veoma ima poverenja i pitao je, nemoćan, šta da radi! Pažljivo je saslušao njene savete, a onda joj diskretno predložio da još jednom razmisli o njihovoj vezi, na šta mu je lepa Vojvođanka šeretski odgovorila: „Pa kako da budemo zajedno kada te volim kao brata?“ - priča dobro obavešteni izvor za ''Alo!“.


Marijana Mateus potvrdila je za naš list da joj se bivši suprug obratio za pomoć, ali i dodala da od njihovog pomirenja neće biti ništa!

- Veoma mi je žao zbog svega što se trenutno dešava Lotaru, ali to je bilo donekle očekivano jer je njihov brak već neko vreme u krizi. Drago mi je što sam sa bivšim suprugom uspela da uspostavim tako dobar odnos i slobodno mogu da kažem da smo posle ljubavi ostali kao brat i sestra. Zaista, između nas ne postoji više fluid, već samo prijateljstvo, tako da nema govora o obnavljanju našeg braka - kaže Marijana za „Alo!“.

Žena mu nabila rogove: Lotar Mateus

- Kada su se pojavile sporne fotografije, pozvao me je, ispričao šta se dešava i tražio savet jer ima mnogo poverenja u mene. Nadam se da će prebroditi tu krizu, kao i da će se sve to dobro završiti - zaključuje Mateusova.


Inače, razlog za Lotarovu depresiju su fotografije iz Sardinije, na kojima je njegova supruga u zagrljaju bogatog biznismena iz Monaka. Zanimljivo je da je Lilijana složila priču da putuje na pomenuto italijansko ostrvo zbog dobro plaćenog manekenskog angažmana. Međutim, ispostavilo je da je razlog - preljuba.

Lotar plakao zbog fotografija!

 

Ucveljeni Lotar izjavio je da je u šoku zbog svega što mu je supruga priredila, a nemački „Bild“ navodi da se rasplakao kada je pogledao sporne fotografije.

 


- Veoma sam razočaran jer sam uradio sve za moju ženu. Čak i kada smo pre šest meseci bili razdvojeni, postarao sam se da stane na svoje noge, pre svega u modnom svetu, jer je to njen san. Zbog toga sam posebno razočaran ovim fotografijama, koje me čine nesrećnim. Ne želim da komentarišem slučaj jer treba najpre da porazgovaramo pa ćemo videti šta ćemo dalje - rekao je Lotar za „Bild“.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online